Friday, October 27, 2006

Ik ben opeens in een parallel universe

Ben de laatste tijd niet aan toe gekomen om mijn blog te updaten was te veel bezig met actie voeren om alles te krijgen wat ik nodig heb om mijn leven weer op te kunnen pakken.

Altijd dacht ik dat zaken als gehandicaptezorg hier in Nederland goed geregeld was maar dagelijks is het weer een schok als ik hoor en voel hoe slecht het hier is.

Voor alles moet je echt vechten echt alles ook om iets zo simpel als een goede douche stoel. Of gewoon normaal behandelt worden zijn blijkbaar voor de meeste instanties waar je mee te maken heb heel moelijk.

Die laten je wachten en/of hebben geen begrijp voor je situatie of zeggen zoals firma Revacore met de slechte badstoel "deze producten leveren wij al 40 jaren zonder dat iemand er over geklaagd heeft"

Het is echt een ander leven dan het leven wat ik tot nu toe had. Wat wel het zeldfe is ben Ik en ook al moet ik veel in mijn leven verandern mezelf ga ik niet verandern. Ik ben niet bewust dapper of moedig in mijn omgaan met mijn nieuwe leven en doe niets meer of minder dan mezelf zijn .

Ok tot de volgende keer met alles over douche stoelen, verhuizen, en de tram.

No comments: