Sunday, December 09, 2012

een speciale gelegenheid.


 
Roberto Matta.

Gisteren was Richie erg druk de hele dag met mij, de honden en winkelen voor ons en voor onze bezoeker waar wij ons op verheugden.         

Het was erg spannend vlak voor 20,00  om dat John zei dat hij dan hier zou zijn, en hij was ook hier precies op tijd , het was erg leuk om hem opnieuw te zien speciaal na zo lang.

We kwamen tot de conclusie dat we elkaar niet hadden gezien sinds 1998 toen we nog steeds woonden aan de Haarlemmer Dijk, voordat we verhuisd in 2000.

 Het was zo normaal om John weer te zien, dat het leek niet als of het 14 jaar geleden was ,  het voelde alsof we hadden elkaar slechts een paar weken geleden gezien.

Goed om te zien dat wij nog de zelfde verhouding hebben met elkaar net als wij altijd deden, het was leuk om zo ontspannen te zijn in elkaars gezelschap.

Richie is op dit moment eten aan het maken voor ons, John bracht ons veel vegetarische haggis, het is grotendeels in de diepvries, Richie heeft iets voor ons vanavond gemaakt.

Die wij zal eten met aardappelpuree en koolraap, dat is wat  wordt traditioneel gegeten op Burns night in januari op zijn  verjaardag.

Het is echt heerlijk om de kans te hebben om zo een goede vriend als John opnieuw weer te zien, ik ben dus zeer dat blij dat hij ons hier bezoekt, dit is echt een speciale gelegenheid te worden weer herenigd met een goede vriend.

No comments: