Monday, July 30, 2007

msb-du-0007-Niet slecht voor een maandagBen over het weekend iets bijgekomen van de schok van vrijdag. Vrijdag avond was ik veels te bezorgd over wat gebeurd was en hoe mee om te gaan.

Zaterdag zijn wij op de Ten Katemarkt geweest en hebben groete en fruit gekocht op de markt en lekker broodjes bij Surima, mijn favoriete surinamse broodjes shop in Amsterdam. Doet mij aan Trinidad denken.


Richie wilde meteen zijn baan opzeggen naar vrijdag en thuis blijven, ik heb natuurlijk gezegd doe het niet. Hij kan mij niet 24 uur per dag aan kijken om te verkommen dat mij iets overkomt.

Alarmering word geinstalleerd op 23 augustus. Vandaag Zorgthuis een set sleutels gegeven en Richie's en Willes's tel. nrs. Alle medewerkers krijgen deze te. nrs voor als iets is en zij moeten Richie bereiken.Richie heeft mij om 11.00, 13.00 en 15.00 uur gebeld en tussen door heeft Willes van 4e ook gebeld om te horen of ik ok was. En mijn zorg is allemal langs geweest, ietsje laat maar zij kwamen wel.Dus geen slechte dag en mijn nieuwe fysio, een zeer aardige vrouw, kwam langs voor de eerstekeer vandaag was een intake gesprek maar ook tien minuten met de motomed. Wij hebben afgesproken dat zij twee dagen per week langs komt.

Na vandaag heb ik weer vertrouwen in alleen thuis zijn, ben een beetje bij gekomen nu. En ik heb twee afspraken op Woensdag komt CIZ langs en iemand van Doove om een staop rolstoel op proef achter te laten.

1 comment:

peggy said...

Goed dat je je weer veilig voelt als je alleen bent. Word je niet knettergek als iedereen zo bezorgd gaat bellen of alles wel goed is. Wat dacht je van een alarmering, druk op de knop en de persoon op de lijst wordt gebeld.
Laat je niet zomaar de een stoel aanpraten, hij moet niet alleen lekker zitten, maar ook op de toekomst voorbereid zijn. Hij moet op maat zijn, dus armleggers op de juiste hoogte benen moeten goed ondersteund zijn. Er is genoeg keus, maar meestal geven ze goedkoopst en adequate komt later pas.