Friday, July 27, 2007

msb-du-0007-Woensdag niet zo een leuk dagWoensdag begon goed mijn hulp om 10.00 kwam zonder probleem ik heb daarna mijn ontbijt gegeten.

Tussen 11.00 en 12.00 begon ik problemen te krijgen maar dacht no problem het broekje vangt het wel op.

Om 12.00 moest ik dringend naar de wc maar niemand kwam langs. Om 12.10 belde ik naar kantoor en Rona vertelde mij dat iemand zeker tussen 12 en 12.30.

Om 12.30 niemand komt langs en er is ook niemand op kantoor, ik zat zonder hulp en moet nodg plassen. Om 13.00 uur kon ik niets doen dan plassen, het liep als een kraan.

Mijn buurvrouw was bij mij, daar was ik heel blij mee, belangrijk om je niet alleen te voelen en iets apart.

Om 14.00 heeft mijn buurvrouw mijn contactpersoon gebeld bij Osira en haar was weer verteld dat iemand tussen 14.00 en 14.30 langs kwam.

OM 14.30 niemand wijd en breed te zien. Weer Rona gebeld deze keer wil zij iemand sturen en om 15.00 was de vrouw hier die volgens mij ook om 12 en 14 uur hier had moeten zijn. Net als maandag om 12.00 en afgelopen week dinsdag, altijd heeft dezelfde persoon problemen met onser bel.

Toen zij probeerde de tillband aan te doen was het duidelijk dat zij alles was vergeten, drie keer heeft zij een poging gedan om die band aan te krijgen en drie keer werkte het niet.

En toen moest ik weer in mijn broek plassen, gelukkig kwam een goede vriendin Jeanet mij redden en zij heeft de tillband zonder ooit eerder gedan met sucess meteen aan gekregen.

Even checken boven de wc en dan snel wassen en richting bed om een schone onderbroek en boven broek aan te doen.


Jeanet was erg goed en alles liep goed af, en binnen no time zat ik in de woonkamer aan het bijkomen van uren lang pijn en ongemak van in een natte broek zitten


Blijkbaar gaat Rona mijn contact persoon bij Osira een klacht indienen want blijkbaar waren er meer personen die woensdag in de stek gelaten waren. Ik hoop dat zij nu stopt met het geloven van verhalen dat mijn bel niet werkt en dat men alleen aan beld en weg gaat terwel ik gehandicapt in een rolatoel zit.

Waneer ik de deur niet open doe dan kan dat betekenen dat ik een ongeluk heb gehad of onwel ben. Ik hoop dat zij mij vanaf nu altijd op bellen om te checken dat ik ok ben. Want het is geen goed zorg om niet om te kijken hoe het met iemand gaat de zorg krijt.

1 comment:

peggy said...

Ik mag er niet meer boos om worden, want dat is verspilde energie.Het gebeurt té vaak dat een ADL hulp niet komt opdagen of gewoon niet weet hoe ze met tilliften enz moet omgaan.
Heb je ooit overwogen een spc te laten plaatsen? Ik heb de catheter nu meer dan 5 jaar, hoef geen moeilijke transfers meer te maken naar de pot. Ik plas nu alleen nog in mijn broek als mijn vriendin me zó aan het lachen maakt, en ik de flipflo niet snel kan vinden onder mijn kleding. (hendeltje zodat de urine in een beenzaak stroomt)Mijn vriendin uit Gelderland heeft ook MS en is dolblij met haar spc. Ze heeft nu na 5 jaar wel vaker blaasontsteking, maar ze drinkt erg weinig. Ik heb overigens nog wel een inlegger van depend, want daar kun je op vertrouwen. ;)