Tuesday, July 10, 2007

msb-du-0007-Wie weet word het en top dag

Wat rot weer vandaag ik hoop dat het later in de dag beter word. Voel me niet slecht ben vrij makkelijk opgestaan. Gisteren ging goed heb alles gedan wat ik wilde doen en iets gepost.
Zelf in de stoel zitten ging reddelijk goed, ik hing er wel achterover maar was niet zo erg als het soms kan zijn. Nou wie weet word het en top dag desondanks het rot weer en ook onweer en ik moet naar de tandarts wat en plezier!
Heb net op http://msbpodcast.com/ gezien dat er Nederlanders online zijn onder anderen van Bunschoten en dat is fijn om te zien.


Wat raar was gisteren was de gesprekken die ik had met apotheek en huisarts. Mijn huisarts is op vakantie en de afspraak was dat er en machtiging van haar bij de apotheek ligt zodat ik alle herhaal recepten kan aanvragen waneer ik ze nodig heb.


En goede afspraak zou je denken, ik had mijn twijfels zoals altijd maar wilde het beste geloven. De eerste maandag heb ik de waarnemende arts opgebeld om het te checken, nee geen probleem het was bekend.


Prima ik bel de apotheek en heb en rare conversatie met iemand die zegd te weten over de machtiging alleen die was er nog niet binnen. Hoe kan zij iets weten als het noch niet binnen is. Is zij helderziend? Zij ging op zoek, opeens sprak een collega haar aan en toen bleek dat alles in orde was.


Ik vroeg voor en paar dingen onder mediwiet, slips en slaap tabletten en kreeg te horen dat ik de slaap tabletten pas donderdag krijg omdat ik nog tabletten heb. Ok zolang zij het niet weer vergeten en ik zit donderdag zonder.


De dag erop dinsdag gaat de bel is het de apotheek met en grote lading tabletten. Ik kreeg 30 temazepam slaap tabletten van 10 mg, 20 diazepam x 2mg, 10 diazepam x 10 mg en 90 baclofen 10mg.


Maar de mediwiet die ik vroeg was er niet bij. Ik ben er de hele week mee bezig geweest om het wel te krijgen en gisteren hoorde ik van de doktors assistent dat ik een keer 5 gram mag hebben belachlijk. Wel genug slaap tabletten en valium om mezelf van kant te makken maar geen wiet wat niet gevaarlijk is.
1 comment:

peggy said...

Wat stom dat je verschillende mg diazepam krijgt. Ik heb baclofen ook een paar dagen geslikt, maar ik blijk er een verschrikkelijk allergische reactie van te krijgen. Jammer want het werkt wel tegen de spasmes. Hen jij gen bijwerkingen?