Saturday, March 21, 2009


Nick in de film Babylon 1998.


Ben weer zeer bewust geworden hoe kort het leven is na de nieuws mandaaag 16 maart
dat Nick Leslie gestorven was.

Wij hebben hem de laatste keer op 30 december gezien en daarna niet meer wel aan de telefoon gesproken.

Heb hem ook uit genodigd voor mijn verjaardag taart en prossecco middag op 17 maart te laat hij is de dag voor overleden.

Kan het nauwelijks bevatten dat hij er niet meer is en wilde het in de eerste plaats ook niet erkennen.

Dat deze fijne man nooit de roem heeft gekregen die hij had verdient had is raar aangezien hoe goed hij was, hier is hij te zien in 2007 op de verjaardag van Fifi L'Amour in het Hemp Musuem in 2007.

http://www.youtube.com/watch?v=7DdW_m7sJkc

Nick was een fijne iemand, en zeer emotionele man en een genie, wij gaan hem zeer missen.

Vanochtend ben ik zeer rustig wakker geworden moest snel Richie vragen om een zakje thc voor mij te halen tegen de pijn.

Het werkte goed want ik viel weer in slaap heb over mijn leven gedroomd en hoe raar en gehandicapt het ook is blijft het een goed leven.

Vind het wel moeilijk om met mijn verpletterd leven verder te leven maar ondanks de vele shit lukt het om door te leven,met moeite maar het gaat nog net.

Door Nick's dood ben ik meer bewust van hoe kort het leven is,een moment ben je en de volgende niet meer en alles gaat onverstoord door.

En dat is goed het leven moet door liefst op een prettig manier en in de komende tijd met veel verhalen over Nick zodat zijn herringering lang hier blijft.

Lang leve het leven en onzer herringeringen aan dierbare vrienden.

No comments: