Friday, March 13, 2009

Nieuwe katheterHeb goed kunnen slapen afgelopen nacht wel met veel pijn wakker geworden dat heeft Richie een beetje kunnen verzachten met een zakje thc.

Daarna was ik even weer in droomland maar niet voor lang toen mijn hersens de gedachte registreerde dat vandaag de huisarts langs komt om de katheter te wisselen.

Het duurt niet lang om het te doen en Dr. van Wijngaarden is zeer goed en ik heb er geen pijn maar desondanks is het niet mijn favoriete bezigheid, ik zal het liefst af willen bellen.

Dat heeft geen zin want dan word het alleen verzet op een ander dag en moet ik weer al de zenuwen hebben voor de afspraak.

Nee even door bijten en het is voor twee maanden weer gedaan.

Ik doe nu mijn best om niet op te concentreren in plaats van daaraan te denken ga ik me focussen op het bezoek van een lieve vriendin, Anja vanmiddag.

Veel leuker dan het bezoek van onzer huisarts ook is zij zo aardig wij kunnen ons geen betere huisarts wensen maar deze bezoek is en blijft niet mijn favoriet.

De doktor was stipt om 12.30 hier en voor dat ik het wist was de nieuwe katheter een feit en ik was opgelucht.

De zon schijnt het word een mooi dag en straks de raamen openen en genieten van de buiten lucht en op naar het leuke deel van de dag.

3 comments:

azoyizes said...

I can only speak English, read Hebrew, and know a few words and phrases of Yiddish. Maybe I can pick up some Dutch from your blog. Hugs, maryann

Annemiek said...

Herrad, heb je een suprapubis?

Herrad said...

Hi Annemiek,
Nee een gewone katheter.
Liefs,
Herrad