Friday, December 18, 2009

Fijn Bezoek Vandag.


href="http://4.bp.blogspot.com/_M4EAcEwEQkc/Syv7CaTh0JI/AAAAAAAAJic/8iV1VORVBT0/s1600-h/dadist+5.jpg">
Heb goed geslapen afgelopen nacht, wat fijn was, maar niet dat ik met zeer stijve armen uiterst pijnlijk armen wakker werd.

Spike kan het niet hebben wanneer ik pijn heb, hij stond meteen naast mijn bed en piepte luid, en na paar minuten begon ik hem te imiteren.

Niet zeker wat het betekende maar telkens als ik piepte scheen Spike mij te beantwoorden.

Toen ik mijn arm oefeningen had gedaan, deed Richie de been oefeningen en de been massage en hij masseerde mijn enkels en voeten.

Elke nacht vlak voor dat ik slaap masseerde Richie mijn handen, dit schijnt mij te helpen om te ontspannen en in slaap te vallen.

Na de oefeningen en de tabletten kon mijn dag beginnen, ik wilde mijn blog schrijven en andere blogs lezen maar kon niet concentreren.

Richie haalde me uit bed rond 13 uur en heeft mij gewassen en aan gekleed zodat ik klaar was voor de bezoek van een goede vriendin.

Het was een prettig bezoek en ook zeer nuttig, Anja heeft Agis en het Zorgkantoor opgebeld.

Goed dat zij het deed, want zij kreeg informatie, die ik niet kon krijgen toen ik telefoneerde, blijkbaar hebben zij geld niet aan mij uit betaald, en dit krijg ik nu op mijn rekening.

Het advies van het Zorgkantoor was wachten tot het geld op mijn rekening is, dan zodra het geld op mijn rekening is, dan kan ik in de administratie voor dit jaar opsturen.

Dus is alles geregeld en ik kan van deze mooie donkere stille winter dagen vlak vóór het begin van winter genieten.


2 comments:

Unseen Rajasthan said...

This is a fantastic post !! AMazing shots ..nice to view them.

Herrad said...

Hi Unseen Rajasthan,
Thanks for your visit and comment.
Love
Herrad
ps have you seen my English blog
http://accessdenied-livingwithms.blogspot.com/