Saturday, February 18, 2012

opgesloten in onze woning op de 2 verdieping zonder perspectief op een resolutie. Vandaag is zeer ontspannend geweest, ondanks de frustratie van de lift die werkt niet sinds 2 Februari.

Onze eigenaar De Alliantie en Hopman Lift Bedrijf, zijn niet erin geslaagd om het probleem op te losen, zij werden op Vrijdag 3 Februari verteld.

Het complexe probleem, kunnen zij schijnbaar niet oplossen; het zijn slechts twee defecte knopen voor de tweede verdieping, ik kan naar beneden gaan maar niet altijd opnieuw boven naar twee hoog.

De lift monteur was hier vaker,  op Donderdag 9 Februari vertelde hij ons het controle paneel moest worden vervangen, en dit zou zo vlug mogelijk worden gedaan.

Het liftbedrijf evenals de Alliantie weten dat het probleem een defect paar  liftknopen op twee controle paneel is, een lage voor mensen in rolstoel, en één hoog oor mobiele mensen.

Op Maandag 13 Februari werd per telefoon opnieuw beloofde de Alliantie en Hopman, dat beide controle panellen zo vlug mogelijk worden vervangen.

Tot dusver, is niets gedaan, schandalig  want gisteren was zulk een milde prettige dag het was jammer ik kon weer niet uitgaan.

Wij zijn hier na toe verhuisd in 2007 omdat ik van een jaar thuis opgesloten zat op 2 hoog, omdat er geen lift was.

Nu weer eens ben ik opgesloten in onze woning  op de 2 verdieping zonder perspectief op een resolutie.

De Alliantie Amsterdam
Hopman Lift Bedrijf

No comments: