Friday, February 17, 2012

mij goed zal steunen, op de manier dat ik nu nodig heb.

Tomorrow Is Never, 1955.

Kay Sage
http://en.wikipedia.org/wiki/Kay_Sage

 Ik doe het rustig aan vandaag na de uitputtende afssprak voor de tweede passing van de nieuwe bed steun.

Het is goed om in te zitten, redelijk goed op dit ogenblik, zeker beter dan wat ik nu heb, wat me niet goed steunt, het zal nog betere zijn waarneer het  aangepast is.

In feite het schijnt om het erger te maken hoe ik zit; het schijnt om mijn leunen naar de linkerzijde nog extremer te maken.

Vorge nacht probeerde ik mijn nieuwe steun uit, het was redelijk goed, maar heeft sommige belangrijke wijzigingen nodig , zoals wat schuim onder de schouders verwijderen om hen meer ruimte te geven.

Aangezien het nu zo is geeft het mij niet genoeg ruimte voor mijn schouders, zodat waren zij, geplette, niet een goede manier comfortabel te slapen.

Voelde niet als de beste introductie, maar ik ben zeker het zal spoedig worden opgelost.

Tot dan zal ik daarin zitten en zal niet ook daarin liggen tot Kees die verandering heeft aangebracht zodat deze steun echt werkt.

Quattron moest het geld terugbetalen die zij hadden gekregen van Agis, voor het maken van de orthese vorig jaar, die niets voor mij deed. .

Een vrij nutteloos ding, wij probeerden ons beste om het te gebruiken zolang ik kon, tot het duidelijk was dat ik iets nodig had die mij de steun zou geven die ik nu moet hebben.

Ik ben zeker dat dit keer ik steun zal krijgen, ik zal met Richie precies bespreken wat aangepast moet worden, zien of mijn bevindingen komen  met zijn observaties overeen

Dan aanstaande vrijdag zullen wij precies weten wat wij willen laten aanpassen.

Een briljant plan, ik ben zeker het zal goed aangepast worden, en inderdaad mij goed zal steunen, op de manier dat ik nu nodig heb. 


No comments: