Saturday, November 20, 2010

Honden Rolstoel Voor Spike.

 
Moy Mackay.

Ik voel mij zeer vermoeid vandaag na de emotionele dag gisteren, was  zulk een lange dag omdat het controle centrum in Utrecht was in brand.

Tot nu toe zijn er nog geen treinen, zij hopen dat de treinen weer gaan lopen om 02.00 zondag octhend, na het installeren van computers en software.

Wat een reusachtig goed geluk Richie had om te  zitten bij een man wiens partner van Amsterdam per auto hem kwam halen.

 Hij kreeg een lift tot het einde van de straat naast onze straat, allen omdat de man Richie had opmerkte toen hij een gehandicapte vrouw hielp in de trein te stappen.

Nu probeer ik om een hondrolstoel voor Spike te regelen, de professor  van de dieren kliniek in Utrecht had het voorgesteld, zij dacht dat het goed zou zijn om hem een goede tijd te geven terwijl het nog kan.

Spike is in geen pijn,  hij slaagde zelfs erin om na de woonkamer te lopen toen hij het gepiep van Marleen met een stuk speelgoed hoorde en nu kauwt hij en verdedigend zijn pens staafje.

Hij is zulk een lieve hond, en het is mooi om hem te zien genieten, heb contact opgenomen met 3 websites de honden rolstoelen hebben, waar je hen ook kunt huren, wat perfect zou zijn.

Houd van het idee dat Spike een goede tijd heeft terwijl hij kan, hij zou zeker zeer genieten van een rolstoel.

Zou echte aardig voor hem zijn om in het Amsterdamse bos en de parken rond te lopen en zich vrij bewegen en met Marleen en ons te spelen.

  No comments: