Thursday, November 18, 2010

Prachtig Optreden In Paradiso Afgelopen Avond.

 
Druids Bringing In The Mistletoe.

Edward Atkinson Hornel.

http://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Atkinson_Hornel

Wij hadden een briljante tijd vorge nacht bij de Drive By Truckers in Paradiso, waxs zo goed om daar opnieuw te zijn.Genoot enorm van de rit in het Stadsmobiel busje, was goed om door straten te rijden die ik twee jaar niet had gezien, sinds ik in bed ben geweest.

Realiseerd nogmaals wat een mooie stad Amsterdam is,  alle lichten waren aan en in het centrum waren de bomen verlicht, dat zeer mooi is te zien special om deze tijd van het jaar..

Het is fijf jaar geleden dat wij naar een concert zijn geweest, was uitstekend om daar vorge nacht te zijn, genoot van het concert net zoals Richie.

Het ging zo snel ook al speelden zij heel veel van 20.30 tot 22.15, dan gingen zij voor een paar minuten weg en kwamen terug om een toegifte te doen om 22.20.

Helaas moesten wij dan gaan, aangezien Stadsmobiel buiten was aangekomen en wachte op ons, echt jammer omdat Richie dacht dat  zij een favoriet nummer zouden spelen.

Na het erin slagen om door de klap deuren te komen, wij werden door twee aardige mannen geholpen die hen open hielden zodat wij de strakke en enge draai bij de trap en de nog strakkere draai om in de lift te komen..

Zodra wij buiten waren werden wij door en vriendlijke chauffeur begroet die ons spoedig in de bus deed en ons huis na huis bracht.

Was prachtig om in Paradiso te zijn, had een grote grijns op mijn gezicht de hele tijd zelfs wanneer wij thuis waren.


No comments: