Tuesday, November 09, 2010

Verheug Mij Om Na Buiten Te Gaan.


Nocturne in Black and Gold – The Falling Rocket

James Abbot McNeil Whistler.

http://en.wikipedia.org/wiki/James_McNeill_Whistler

Had goed nieuws vandaag, er is een afspraak gepland voor 23 November om 10.00 met de van de mobiliteit adviseur van de Amsterdam  gemeente (ARCA), Welzorg en Permobile.

De alternatieve besturing voor de achterkant van de rolstoel word dan ook geïnstalleerde, was extatisch om deze informatie te horen vanmiddag.

Wij zullen ook andere methodes van besturing  voor mij bespreken, wat echt  goed nieuws is, wat absoluut briljant is, als de besturing werkelijk op de achterkant van de rolstoel op 23 wordt geplaatst.

Dit betekent dat wij slechts twee weken moeten wachten, veel beter dan 2 tot drie maanden, dit is inderdaad uitstekend nieuws.

Helaas zal mijn adviseur Annalies niet daar zijn, zij is dan op vakantie,  haar collega zal in haar plaats hier zijn.

Toen ik mijn eerste rolstoel kreeg, adviseerde zij  een grote, zware rolstoel, die vond zij goed, het was  bizarre aangezien zij kon lopen en ik kon het  niet.

De rolstoel was te groot en zwaar voor me, maar desondanks kreeg ik het toch, helaas kon ik het nooit echt gebruiken, was te zwaar en onhandig voor mij

Heb mijn eigen rolstoel gekocht met hulp van vrienden, een lichte rolstoel, een Wolturnus, het was duur maar was elke stuiver waard.

Dat is nu drie jaar geleden dus ik zal  haar nu het voordeel van de twijfel geven en zal op vertrouwen dat de  besluiten die genommen worden over alternatieve methodes voor mij, worden genommen met mijn beste belangen in gedachten worden gemaakt.

Aangezien zij een zeer goed opgeleide ergotherapeut is, die zich in het adviseren van mensen met progressieve ziekten specialiseert, zal zij, daar ben ik zeker van, zoeken naar  de beste optie voor mijn situatie. 

Voel mij vandaag veel beter, ook Spike is beter vandaag, veel helderder vooral nadat Richie de honden heerlijke knapperige haver/pindakoekjes bakte.

Wat mij ook goed deed was een YouTube clip, met muziek van  Trinidad, die Sita, een blog vriendin op Face Book deed, dat hazd ik net nodig.

Voel mij nu optimistischer sinds het nieuws van de afspraak op 23 November, goed dat wij spoedig weer na buiten kunnen.

Zal mijn best om doen om geduldig te blijven, verheug mij om spoedig weer na buiten te kunnen gaan.

No comments: