Tuesday, November 30, 2010

Steun En Aanmoediging Van Richie En Vrienden


Aelbert Cuyp.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Albert_Cuyp

Een grijze hemel vandaag alsof het beloofd heel wat sneeuw, gewoonlijk smelt de sneeuw  zeer snel hier, omdat wij dicht bij water en dicht bij de zee zijn.

Schijnt dat dit jaar misschien zeer verschillend zou kunnen zijn, aangezien de kleine sneeuwval van Zaterdag vandaag nog hier is.

Heb van Sue, een vriendin in Devon gehoord, dat er veel ijs is  in Westward Ho! dat ook dicht bij de zee is, en normaal altijd mild en vochtig is, ben benieuwd of deze winter zeer koud zal zijn.

Het is  30 November bijna December, hoe snel de tijd voorbijgaat zodra het Oktober is.

Geniet dit jaar van de verandering van de seizoenen veel meer dit jaar dan de laatste jaren; denk dit  jaar omdat ik zit waar ik zo veel van geniet.

Denk ook dat dit jaar ben ik mij  nog meer bewust van hoe snel de tijd gaat en het feit dat ik zeer gelukkig ben nog hier te zijn, zeer gelukkig dat ik ondanks mijn vele problemen in leven ben.

Haat al de problemen met mijn armen, handen en vingers, maar op de een of andere manier maakt het dat ik nog meer vastberaden ben om te blijven schrijven.

Ben van plan om mezelf te blijven wat er ook gebeurt, alles is sowieso zo pijnlijk en onhandig, maar dat is niets nieuws.

Ben van plan om mezelf gaand te houden met de liefde en de steun van mijn schat Richie en de steun en de aanmoediging van vrienden die ik zeer waardeer.

Goed om zo veel steun en van rondom de wereld te krijgen, geeft mij werkelijk zoveel kracht.


No comments: