Tuesday, February 22, 2011

Grote Moed.


. Remembering Miro.
Ivan Khokhlov

http://www.ivanart.sitecity.ru/
Grote moed is wat de mensen in Libië, Bahrein, Yemen, Iran en Marokko aantonen.

De Libische mensen doen dit zelfs wanneer er extreem geweld van de Libische staat en hun huurlingen werd gebruikt tegen hun.

Eng om van vechten te lezen, de Libische staat  bombarderen de buurten  waar de demonstranten vandaar komen en vernietigen hun huizen.

Ik realiseerde niet tot ik hoorde op de radio, dat Israël niet de enige was om de huizen van tegenstanders te vernietigen die zij als herrieschoppers identificeren.

De volledige familie wordt gestraft en verliest hun huizen, in Libië doden zij de mensen en vernietigen ook het huis en het levensonderhoud van hun familie.

De mensen zijn gevraagd of zij niet bang zijn om hun leven te riskeren, en de  reactie is dat zij niets te verliezen hebben.

Dat zij niet bang zijn  aangezien zij reeds, worden gedood en dit gebeurd al jarenlang, zodat zij echt niets hebben om te verliezen.

Ik denk dat het briljant zou zijn als Tunesië en dan Egypte de inspiratie voor alle andere landen met dictators, dat zij hun nu allemaal weg sturen.

Kom op Libië, Bahrein, Yemen, Syrië, Saoedi Arabië, Iran en Marokko en misschien alle landen met dictaturen.No comments: