Tuesday, July 28, 2009

Dromerige Dag.
Vandaag is een dromerige soort dag geweest, wij gingen niet slapen tot 2 uur een beetje te laat, maar het is altijd moeilijk voor ons om te stoppen.

Wij houden zo zeer van elkaar en het was niet uit het gewone voor ons om plotseling te merken dat het lang na middernacht was.

Heeft ons altijd verrast hoe snel de tijd voorbij vliegd wanneer wij bij elkaar zijn.

In het verleden, zodra ik huis van het werk gingen wij in de keuken zitten en Richie gaf me een kop thee en draaide een joint en wij babbelen over de gebeurtenissen van de dag.

Elke dag was het één minuut 18.15 en ik was van het werk binnengekomen en volgende minuut was het te laat en Richie moest naar bed gaan.

In die dagen moest Richie in bed zijn bij 9 am of 9.30 uiterlijk, zodat hij een goede nachtrust had alvorens om 5 uur voor het werk om 6 uur op moest staan.

Zeer moeilijk voor ons om zich stijf aan het programma te houden maar het moest worden gedaan zodat Richie niet uitgeput was.

Wat wij ons op de hele week op verheugden was het weekend, aangezien Riche dan laat op kon blijven zo laat hij wilde op vrijdag en zaterdagen.

Ik was zo verbaasd toen één van mijn collega's, een jonge vrouw bij de DRO, zij vond mij zielig omdat ik hield om met mijn partner tijd door te brengen.

Zij maakte het zeer duidelijk dat zij dacht dat dit een ernstige tekortkoming van mijn kant was en niet wat ik zou moeten doen.

Zij vertelde me dat zij een zeer moderne vrouw was die geen behoefte had om met haar man te hangen.

Zij keken als een prentenboekfamilie, op foto’s die zij mij toonde, een knappe blonde man en twee zeer leuke blonde kinderen.

Hij zag zijn vrienden en zij zag die van haar, ik kreeg het dubieuze genoegen om haar te zien tijdens een uitstapje van ons werk.

Wij allen werden uit genomen voor een diner en bowlen, waar na een paar bieren zij is begonnen om vreeslijk te flirten met haar mannelijke collega's.

Meerdere keren zag ik haar over een paar mannen hangen en wrijvend met haar borsten tegen hun hoofden en hun schouders.

De collega’s met wie zij heeft geflirte keken zeer pijnlijk, maar zij scheen het niet op te merken noch hield zij op.

Ik vond haar echt zielig, hoop dat zij niet ruwe wakker is geworden.


Herinnert me aan een andere jonge vrouw die ik in Hillcroft ontmoette toen ik het Certificaat van het Hogere Leren in 1991 deed zodat ik naar Universiteit kon gaan.

Toen ik Marcella ontmoette, scheen zij een prettige persoon te zijn, maar in de loop van de eerste maanden heb ik ontdekt dat zij niet zo aardig was.

Één van mijn laatste contacten was nadat zij haar vriendin slecht heeft behandelt in de keuken voor een paar uren in Hillcroft en ik had haar meerdere keren gevraagd om op te houden zonder sucess.

Toen kon ik het geen minuut langer uithouden en sprong zonder te denken over de tabel waar ik zat en schreeuwde haar aan dat zij dit vreselijke seksistische gedrag moest stoppen nu.

Zij deed het en bleef weg vooral toen ik hoorde dat zij mensen vertelde dat ik zo had gereageerd omdat ik enkel jaloers was.

Ik ontmoette sommige zeer aardige vrouwen op Hillcroft, één van wie Angela, wij klikten toen wiuj elkaar ontmoet hadden.

Wij gebruikten onze tijd bij de cursus om heel veel boeken voor onze cursussen evenals heel wat romans en literaire boeken evenals een krant elke dag te lezen.

Zo hadden wij heel wat dingen om met elkaar over te spreken en te bespreken plus ons cursuswerk evenals het socialiseren.

Enkele andere vrouwen dachten Angela en ik waren minnaars omdat wij zo veel tijd samen doorbrachten.

Zij hadden duidelijk nooit mensen ervaren die tijd met anderen willen doorbrengen en onderwerpen van belang en studie wilden bespreken.

Vreeslijk gelachen toen ik de geruchten over ons hoorde,de gedachte heeft mij zeer amuserend.

Het scheen werkelijk aan te tonen dat zij geen enkel idee hadden over ons, want geen van ons beiden had het verborgen gehouden als wij een seksuele verhouding met elkaar hadden gehad.

Ik ben zeer gelukkig om nog in contact te zijn met Angela en een paar vrouwen die ik in Hillcroft ontmoette.

Ik ben ook nog in contact met Pam die ik bij een joga vakantie Devon in 1973 ontmoette, het is het goed om i n contact te zijn met vrienden en kennisen.

Mensen zijn eindeloos interessant en ik denk dat het belangrijk is om verhalen met anderen uit te wisselen.

No comments: