Tuesday, June 15, 2010

Vrienden maken Zonneschijn.Paul Cezanne.


http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_C%C3%A9zanne


Had een zeer sociale middag vandaag, eerst John die ik aan het eind van 2006 bij de Rehabilitatie Kliniek Amsterdam ontmoette.

Werkelijk aardig om hem opnieuw te zien, Skype is goed, een uitstekende manier te spreken, maar niet het zelfde als een echt bezoek.

Was goed om te praten en zeer goed te zien hoe goed hij uitzag, hij vertelde ons hoe positief hij deze dagen was.

Blijkbaar zeggen zijn vrienden dat hij nooit eerder zo positief was geweest, ook hij vindt dat hij extra tijd heeft gekregen.

Jammer dat de mobiliteits bus hem 1 ½ uren buiten het huis lieten wachten, volgende keer hoop ik dat hij bij binnen wacht tot dat zij aan bellen.

Nur kwam terug van zijn banen zoek, vlak vóór John vertrok en vertelde ons dat hij een baan aanbieding had gekregen, goed nieuws vooral aangezien hij hier is vanaf 3 juni.

Het droevige nieuws is dat het een baan in de Engeland is, had gehoopt dat hij een baan hier zou vinden en misschien over een tidje ergens dicht bij zou vinden om te wonen.

Hij zal volgende week zaterdag na London vliegen, wat ons betreft is dit te snel.

Nur is zulk een goede vriend, het is een echt genoegen om hem hier te hebben, het is geen probleem om hem hier te hebben in tegendeel.

Wij klikten meteen toen wij elkaar ontmoet hebben bij Euronet in 2000.

Richie en Nur klikten ook meteen, toen wij hem uitnodigden huis om te eten, ik denk dat wij dezelfde humour hebben.

Rond 7 uur ging opeens de deur bel het was een andere vriend van ons Darren, die met een schitterende grote bos van roze bloemen op de stoep stond.

Een grote mooie bos rozen en lelies en dahlia’s en heel leuk en bijna ongebruikelijk een mooi geur.

Plus Darren bracht ook een kleine zonnebloem plant, met één mooi zonnebloem open en 4 tot 5 knoppen.

Het was werkelijk goed om Darren weer te zien, fijn om te zien dat hij zo goed uitzag en zo gelukkig klonk.

Verheug mij om hem spoedig weer te zien wanneer hij terug is van zijn familie bezoek volgende week, en hopelijk met zijn nieuwe liefje.

Genoot zeer van deze onverwacht fijne dag, was echt een goede middag fijn om vrienden te zien, zij maken zonneschijn voor mij.

No comments: