Saturday, June 26, 2010

Een Mooi Dag Vandaag.
Henri-Edmond Cross.

http://en.wikipedia.org/wiki/Henri-Edmond_Cross


Mooi en zonnig op dit ogenblik maar word reeds bewolkt, denk de zon zal komen en zal gaan wanneer de wolken langs komen.

Het lijkt op een goede dag vandaag; helaas is Nur weg gegaan om zijn vlucht na Engeland te pakken om zijn nieuwe baan in High Wycombe te beginnen.

Ik hoop dat het gaat goed daar voor hem, wij hebben hem gezegd dat hij altijd welkom is hier, en speciaal als hij het nodig heeft, hoop dat dit baan een goede is voor Nur.

Het is een genoegen geweest om Nur hier te hebben gehad deze laatste drie weken, was geen enkel probleem om hem hier langer te hebben.

Fijn wanneer iemand komt logeren en zij meteen een deel van het leven hier uitmaakt zonder enige problemen, net als Nur.

Het is briljant geweest, goed om wat tijd met hem door te brengen en aardig om te zien dat de 5 jaren die wij hem niet zaggen onze vriendschap niet heeft verminderd.

Nur is een zeer aardige, en zeer lieve mens, en zo gek als nog wat, heb veel gelachen met hem.

De honden schijnen boos te zijn met ons, dat wij Nur hebben laten gaan, zij zullen hem missen.

Spike vooral, hij scheen hem na een pauze van 5 jaar te herkennen, wat zeer aardig was te zien, was het goed ook voor Nur, aangezien hij zijn hond mist die hij in Texas moest achter laten.

Ga genieten van vandaag, ben van plan om na buiten te gaan na een douche en oefeningen op Motomed en eten.

Verheug mij op vandaag en ga genieten van van deze schitterende dag met mijn schat Richie en onze lieve honden.
PS.
Heb dit ontvangen vandaag:

Dear Herrad,

My name is Cole and I'm working with a startup company called DiaVibe (www.DiaVibe.com). We've been following your blog and we're hoping that you could help us reach people living with MS. At DiaVibe we are developing a medical device to reduce the pain of needle injections, and want to involve potential users in the development process. We would like to work with you to get a better understanding of the pain felt by your readers who self-inject. Any help or advice would be greatly appreciated.

Thank you,

Cole Bonner
Founder, Diavibe
www.DiaVibe.comNo comments: