Friday, June 11, 2010

Kristal Bal.Australian Art.

Nog is er geen teken van het goede weer dat begin de week werd beloofd, in plaats daarvan is het koel en grijs de hele dag en donker geweest met voortdurende regen.

De gestoffeerde zitting werd terug gebracht; wij kregen een extra hoes wat zeer handig is aangezien het goed zou zijn om het van tijd tot tijd wassen.

Het gaf ons zowel zulk een boost toen Ruud van Summit op tijd vanochtend verscheen om 10 uur met de zitting.

Het was meteen merkbaar dat het gemakkelijker was voor Richie om de til band om mij te krijgen en mij uit de rolstoel te hijsen.

Dit zal een groot verschil maken, het ziet ook goed uit en het voelt beter om in te zitten.

Jammer voor al de regen opnieuw vandaag en het is ook winderig en koel genoeg om de verwarming kort vanochtend aan te hebben.

Helaas won ik de lotttery niet vorge nacht, jammer het dergelijke goede plannen, denk dat ik 4.50 in plaats van een paar miljoen gewonnen heb.

Droeviger dan de loterij, is de resultaten hier van de Algemene Verkiezingen, warin de kiezers duidelijk uiterst ongelukkig met de CDA (Conservatieve) /PVDA (de Partij van de Arbeid) Coalitie waren.

De kiezers waren zeer ontevreden met de CDA, dat zij hen in wat zij als een onwettige oorlog van Tony Blair en George Bush in Irak sleurden.

CDA heeft zwaar betaald voor dit, zij verloren 20 zetels, de Partij van de Arbeid verloor één zetel maar veel slechter nieuws is dat Geert Wilders Party PVV, de Partij van de Vrijheid 15 zetels van CDA won.

Geert Wilders is een rechtse populistische xenophobe, die alles doet dat hem bevordert, hem en zijn carrière.

VVD, de Liberale Democraten hebben 3 zetels meer dan de PVDA en zal de regering vormen; de vooruitzicht is dat zij dit met de PVV zullen doen.

Onplezierige tijden zijn in het vooruitzicht, aangezien zij bespaaring aan de Begroting zullen maken, uitkeringen en de gezondheidzorg zullen het voelen.

En misschien dat zij ook de coffee shops willen sluiten, dat dreigen zij al een geruime tijd.

En zij zullen waarschijnlijkst beginnen mensen te pakken, die vreemdelingen zijn op basis van hun huids kleur; Geert Wilders wil de Immigratie van alle mensen van kleur tegenhouden.

Hij heeft geen scrupule om de anti Marokkaans gevoelens te voeden, en vergeet gemakshalve dat de Marokkaanse gemeenschap vele jaren al hier leefd, zij kwamen hier op uitnodiging om ongewenste werk te doen, zij werken hard en betalen hun belastingen.

Deze Algemene verkiezingen hebben de laatste resten van tolerantie en liberalisme weg gehaald waarvoor Nederland zo beroemd was geweest.

Wij zullen het zien, het is nu niet mogelijk zondedr kristal bal om in de toekomst te zien, ik zal het niet proberen dit te doen, het leven hier en nu genoeg voor me.

No comments: