Friday, December 02, 2011

Vrijheid Van Meningsuiting Zou Een Fundamenteel Recht Voor Iedereen Zijn


Brown Hayfield,1855.
Ford Madox Brown
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Madox_Brown


Bekijk net de lijst van landen die mijn blogs lezen, telkens als ik het zie ben ik verbaasd, dat zo vele mensen van zo vele landen mijn blog bezoeken

Er waren 167 landen toen ik vóór lunchtijd keek; dit is nu verhoogd tot 168 met Afghanistan, kon nauwelijks geloven dat iemand van dat prachtige land mijn blog bezoekt.

 Ik vind het echt fijn dat 168 landen mijn blog bezoeken, dat is prachtig, ik ben blij dat zo velen mijn blog van overal ter wereld lezen.

Wat niet de reden was toen ik begon  in 2006, toen ik hoorde dat MS was gediagnosticeerd, ik wilde ergens uitdrukken hoe ik voelde.

Ik ben blij dat ik toen niet over dacht dat zo vele mensen mijn blog zouden lezen; Ik denk als ik toen dat had gedacht, zou ik in paniek geraakt zijn.

Nu 5 later jaar, ben ik niet meer zenuwachtig en ongerust gemaakt over mensen die mijn blog lezen, nu word ik blij om elk land te zien als het op mijn lijst verschijnt.

Ik geniet van andere blogs te lezen, evenals om andere bloggers te leren kennen,  het internet is prachtig  om met mensen om de wereld te communiceren.

Ik geniet van dit doen ondanks zo gehandicapt te zijn, zolang ik elke dag  mijn blog kan schrijven; vrijheid van meningsuiting zou een fundamenteel recht voor iedereen moeten zijn.


 

No comments: