Wednesday, December 21, 2011

Dit Heef Myra’s Leven Gereed..

Vandaag is het de winter zonnestilstand, het is de kortste dag en vanavond de langste nacht, vanaf morgen zullen de dagen langzaam langer worden.

Dat iets aardig om zich op te verheugen, ondertussen geniet ik van de donkere dagen van December, het is nu bijna Kerstmis, nog drie dagen.

Vandaag is een rustige dag geweest, ik kreeg goed nieuws van mijn vriendin Angela gehoord dat haar moeder Myra met succes haar  i.v antibiotica keur heeft gedaan.

Briljant nieuws dat Myra van de ernstige blaas ontsteking is hersteld, die zij kreeg omdat niemand een oog op haar vloeibare opname had gehouden.

Het is werkelijk goede nieuws, vooral aangezien één week geleden het uitzag alsof zij  wegglijd, schijnbaar om geen reden.

Nu heeft zij terug, en heeft zij vrienden in de afdeling gemaakt, Myra is zelfs populair met het personeel geworden; goed dat één personeelslid  waakzaam was.

 Zij heeft tests gevraagd om te zien waarom, nadat zij zo goed uit haar operatie gekomen was, dat het raar was dat zij plotseling, weg gleed en niet kon spreken.

Niet Myra, die een grote communicator is, een zeer dynamische vrouw, ik ben blij dat één verpleegster haar werk doet voor haar patiënten, dit heeft het leven van Myra zeker gered.


No comments: