Sunday, December 11, 2011

Bijna Blasé.


Jacqueline Lamba.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jacqueline_Lamba


Één minuut zat ik gelukkig in bed, en ontving mijn post, openend mijn blog, beantwoordend commentaren, het voelde zeer ontspannen, dan werd de dag ontspoord.

het volgende minuut werden mijn ingewanden gegrepen door afschuwelijke sensaties, die ik onmiddellijk erkende, ik moest snel naar het toilet, in feite het moetbuiterst snel gebeuren.

Wat het eigenlijk betekende was dat ik nu daar op dit ogenblik had moeten zijn; omdat Richie, nu te laat zal zijn, in plaats daarvan zal ik poepen in mijn bed.

Niet mijn favoriet ding om voor te komen, maar vandaag, was ik niet voor één moment verlegen of beschaamd geweest, wat goed was.

ik verspil mijn tijd en energie niet in zaken die ik niet kan beinvoeden, blij ik kan calm zijn, wat beter is dan oversstuur.

Een werkelijk verachtelijke situatie, incontinent zijn is vreselijk maar er is niets dat ik kan doen om deze kwestie te veranderen.

Beter om kalm te zijn, ik slaagde erin vanmiddag, in het weten dat zodra Richie mij onder de douche zette, meteen voelde ik mij weer eens goed.

Spoedig nadat ik werd gekleed, geparfumeerd en voelde mij hersteld wat een prachtig einde aan een onplezierige ervaring was.

Niet de zondag wat wij aan dachten, blij wij kunnen zo kalm en ontspannen zijn, bijna blasé,  beter dan overstuur worden, wanneer er niets te doen is,om verandering te bereiken..

No comments: