Friday, December 23, 2011

Wat Een Dag.


Leonora_Carrington

http://en.wikipedia.org/wiki/Leonora_Carrington


wat een dag, vandaag begon met me onze arts moeten roepen om een huis bezoek te vragen, Dr. Smit kwam om12.00.

Blijkt het was precies wat Ik dacht het was niet meer een eenvoudige gist besmetting maar het was naar een ander stadium gegaan, het was nu een andere schimmelbesmetting, het was nu trichamonas.

Wat Ik dacht het  was, jammer dat de locum arts niet hier kwam Woensdag zoals ik had verzocht, dan zou ik drie dagen van pijnlijk ongemak niet ervaren hebben.

Ik haat geheel in beslag genomen met iets van deze aard, geen wonder ik niet mezelf ben geweest, ik ben vermoeid, lusteloos niet mijn gebruikelijke  humeur.

Richie is net naar de apotheek voor mijn  medicijn gegaan, schijnt dat er een reusachtige rij is, zodat mijn schat wacht nu op mijn pillen.

Gelukkig keerde hij net met hen terug zodat mijn pijn feest van een week definitief over is later vanavond wanneer ik hen neem, alvorens ik slaap.

Behalve dat moest ik ook agis mail, over de schijnbaar eeuwig durende drama van Seetech, hoop HES het contract zal krijgen.

RTD Het Dorp dacht zij hadden het contract, zij wilden een beperkte versie, die me niet zal toestaan zoals nu te communiceren..

 Omdat zij geen  Engels of Duits geven, ik groeide tweetalige op, plus geen installatie noch instructies hoe te gebruiken, ik versturde dit aan Agis dat RTD het Dorp voor hun eigen belangen zorgen en niet voor mij zorgde.

Agis herziet de offerte, zodat ik  hoop op goed nieuws vóór mijn vingers het werken wat nu gebeurt.

No comments: