Wednesday, December 07, 2011

Een Ontspannen Woensdag.

 
Britse Surrealists

Vandaag heb ik besloten te ontspannen, wat hielp was mijn nieuwe machtiging dat ik mediwiet op recept opnieuw volgend jaar  zal krijgen.
 
Één ding minder om mij ongerust over te maken, hopelijk zal ik deze week over de software en meer steun in bed horen, dan zal ik inderdaad zeer ontspannen zijn.

Ik zal geen constante afspraken nodig hebben, die, de adviseurs schijnen om uit te treken, meer te creëren en te maximaliseren de betalende dagen voor zich van fondsen die voor de gehandicapte begroting worden aangewezen.

ik ben overtuigd het  gebeurd wegens de bureaucratie die dit in werking stelt, het is zelfs niet efficiënt, enkel hokjes aan vinken.

Wens werkelijk dit zou kunnen worden veranderd,  iedereen krijgt wat zij snel nodig hebben, beter dan de manier de dingen nu worden gedaan.

In 2006 evenals 2007, scheen Welzorg een contract te hebben met een mobiliteitsbedrijf, om honderden de zelfde model rolstoel te kopen.

Fijn als het een goede rolstoel was geweest die licht was, gemakkelijk om zich te bewegen, droevig waren zij onhandig, moeilijk zich rond te bewegen.

Vergeet nooit hoeveel mensen ik bij de rehabilitatiekliniek ontmoette, die letterlijk in te zware rolstoelen zaten, totaal beperkt in hun bewegingen.

Één paar waren zielig,  zij kon niets doen, hij had astma en hartprobleem, zij had ook één van de zware modellen.

Ik wens ik kon helpen om de lange procedure op de een of andere manier veranderd te krijgen, maar vrees dat er weinig vooruitgang zal zijn, eerst
 ontspannen dan verder denken.


No comments: