Friday, December 09, 2011

Er Zijn.

 
Rachel Baes.

http://en.wikipedia.org/wiki/Rachel_Baes

Vandaag is mooie dag geweest, vrij dromerig, dan af en toe het lawaai van plotselinge hondspelen die abrupt gebeuren, drie blije honden, zo goed te zien gebeuren ook..

Richie moest een brief posten vandaag, het moest aangetekend worden verzonden, zodat het rechtbank wanneer het aankomt moet ondertekenen, het is mijn beroep tegen het afwijzen van mijn geweigerde airco aanvraag.


Terwijl hij dit deed, maakte hij de gelukkige ontdekking van een dierenwinkel, dichtbij de winkel die de post doet; het verkocht rubber eend speelgoed voor honden.

Toen  Richie terug kwam,  waren er drie opgewekte honden, die ik denk, hadden de honden al het lekkers al geroken  vóór Richie in de deur was.
]
Zodra Richie alles uit de zak nam, produceerde hij drie nieuw speelgoed, één eend voor een uiterst gelukkige Cyril, scheen dat hij extatische meespeelde en toeterde wie een gek.

Gelukkig doodde hij spoedig het gepiep zelf, vlak alvorens wij toen meer dan genoeg van het blijvende toeteren hadden.

fijn om een gelukkige blije Cyril te zien, blijkbaar doen wij de goede dingen voor hem, die hem de kans geeft eindelijk gelukkig te zijn,  hij zal nooit totaal zijn paniekaanvallen volledig verliezen, zij zullen minder worden.

Hij is hier met ons nu 11 maanden geweest; het is slechts nu dat Cyril laat zien hoe ontspannen deze hond uiteindelijk word, gewoon een hond zijn.

No comments: