Thursday, January 05, 2012

Politie Corruptie.

Jacqueline Lamba

http://en.wikipedia.org/wiki/Jacqueline_Lambalhet is verbazend van de hoeveelheid schade die wegens de corruptie van de politie van Zuid-Londen, die hen tegenhield hun werk te doen.
 
In plaats van dat, deden zij alles om hun informant, een drug dealer gangster te beschermen, die cocaïne verkocht.

Deze waardevolle informant was de vader van David Norris, één van de vijf mensen, die Stephen Lawrence aanvielen in Eltham, Londen, in 1993 en vermoord hebben.

De politie deed niets om hun te arresteren en ondervragen, ondanks talrijke tips die binnen stroomden.

Zij fotografeerden één van de troep de dag na de moord met een volledige vuilniszak buiten zijn huis, waarschijnlijk vol van essentieel bewijsmateriaal.

Maar in plaats van het volgen van de vele tips  van het publiek over de racistische gang, besloot de politie dat omdat Stephen zwart was, het drug en bendes moet zijn.  

Het was geen bende strijd over drugs; het was een racistische aanval, door een racistische bende die uit waren om op zwarte mensen een wrede aanval te lanceren.

De politie deed niets tot Nelson Mandela toevallig in Londen was; hij hoorde over de moord van Stephen Lawrence en gaf zijn steun aan de Lawrence’s.

De volgende dag werden de mensen gearresteerd en hun huizen werden doorzocht, maar natuurlijk tegen die tijd werd niets gevonden.  

Als zij hen rechtstreks hadden gearresteerd en hen ondervraagd; haden zij hun gevangenisstraffen gedaan en waren nu met hun leven verder gegaan.

Dit gebeurde niet; zij ontkenden het was hen voor 19 jaren, voor 19 jaren  vocht Stephen Lawrence's familie dat de mensen die hun mooie zoon vermoord hebben, voor de rechtbank moet worden gebracht.  

Tot slot zijn nu twee van hen veroordeeld; tot14 en 15 jaren, ik hoop de anderen bende leden zijn spoedig voor het gerechtshof, voor hun gevangenisstraffen.


No comments: