Friday, January 06, 2012

Briljant Nieuws Voor De Familie Van Stephen Lawrence Kunnen Zijn.


Jacqueline Lamba
http://en.wikipedia.org/wiki/Jacqueline_Lambal


Terwijl de straffen van Dobson en Norris niet werkelijk iets te vieren zijn, maar niettemin, was het goed nieuws dat twee van de 5 racisten hebben eindelijk gevangenisstraffen gekregen.

Gevangenisstraffen, zouden zij in 1993, en niet tenslotte 19 later jaar moeten ontvangen hebben; na al dit tijd, was het goed om te horen dat zij vrij wat tijd in gevangenis gingen doorbrengen.

de vijf racisten hadden nu vrij kunnen zijn, om met hun activiteiten verder te gaan, zij genoten van politie bescherming in de laatst 19 jaren.

Blijkbaar schijnt er nieuw bewijsmateriaal te zijn, en tezelfdertijd heeft het publiek geprotesteerd dat de gevangenisstraffen niet lang genug waren.

Nu worden zij herzien, schijnt dat zij tot een minimum van twintig jaar kunnen worden uitgebreid, alvorens zij in aanmerking komenom vrij te zijn.

Dan als er twijfels zijn of zij gerehabiliteerd zijn, hun straffen kunnen uitgebreid worden tot zij veilig terug in de gemeenschap kunnen keren

Ik zou niet verrast worden, als zij in gevangenis voor zeer lang worden gehouden, misschien zullen zij dertig jaar of zelfs levenslang.

Welke niet een verrassing is,omdat de moord van Stephen Lawrence wereldwijd bekend is geworden.

Het nieuwe bewijsmateriaal kan betekenen dat de andere drie bendeleden ook voor het gerechthof kommen voor  deze raciaal gemotiveerde moord, dit zou briljant nieuws voor de familie van Lawrence kunnen zijn.

No comments: