Friday, January 27, 2012

op kwetsbare mensen mikt


 Aquis submersis 1919

Max Ernst
http://en.wikipedia.org/wiki/Max_Ernst

Op Woensdag ontving ik een post over Dermot O'Connor, die had zih zelf van lidstaten kunnen genezen.

`'Dermot O'Connor werd gediagnosticeerd met een agressieve vorm van Multiple sclerose meer dan veertien jaar geleden. Op het tijdstip van zijn diagnose, was hij geïnformeerd hij zou in een rolstoel tegen het eind van het jaar zijn. Vandaag, is Dermot zonder symptomen en is in de beste gezondheid van zijn leven. Hoe deed hij het? `'

Geen neuroloog zou ooit zulk een diagnose geven; zij kunnen het niet wegens het type van ziekte het is, is de prognose moeilijk te voorspellen. Ook is er geen agressieve vorm van Multiple sclerose, er zijn 3 typen:
•  met verslechteringen en verbeteringen gepaard gaande MS
•  secundair progressieve MS
•  primair progressieve MS.

Toen ik op Dermot O'Connor zocht, ontdekte ik dat hij een internationale bank adviseur was geweest, die met MS werd gediagnosticeerd.

Hij heeft nu de bankwereld verlaten om boeken zoals de Healing Code, The Immortality Code te schrijven, hij wordt  onderschreven door Paul McKenna, Author en Hypnotherapist die zegt`'Dermot  is een begaafde genezer de vaardigheden heeft die anderen toelaten om significante veranderingen in hun leven“ aan te brengen

Hij heeft klinieken in Dublin en Londen geopend; hij eist succes met ernstige ziekten zoals MS, de Ziekte van Parkinson aan chronische migraine.

Zijn eerste media verschijning was in 2006 in de Daily Mail, een tabloid niet bekend voor nieuws, of nauwkeurigheid zij voeren roddel en sensatie en insinuatie, niet feiten.

Hij noemt het een zeer agressieve vorm van MS, die het niet schijnt te zijn, zodat ik vind hij probeert om te bedriegen door  termijn uit context verkeerd te gebruiken, om gravitas aan zijn eis te lenen.

Dan beschrijft hoe zijn eerste symptoom was dat hij niet kon spreken, ik dacht ik zal lezen hij kon niet lopen, aangezien ik dacht hij Primaire Progressieve MS had, het schijnt  verslechteringen en verbeteringen gepaard gaande MS te zijn.

Het verslechteringen en verbeteringen gepaard gaande MS kan jarenlang weg gaan; zo vermoedelijk is hij in verbetering, ikwens hem het alle beste en hoop zijn verbetering duurt.

Wat ik veracht is hoe hij op kwetsbare mensen mikt met zijn boeken en klinieken door te eisen dat hij zich van een zeer agressieve vorm van MS genezen heeft.

No comments: