Saturday, March 13, 2010

6 Naties Rugby

Bijna een zonnige dag vandaag, het is milder geworden milder en lichter nu aangezien de zons hoek is veranderd, droevig nieuws is dat de wolken dekking uiterst dicht is.

Toen Richie de gordijnen opende scheen de wolken dunner te zijn en de blauwe hemel was zichtbaar toen met een beete zonneschijn.

Helaas zijn de wolken dikker geworden en niet dunner en het is nu een bewolkte dag met misschien een glimp van zon.

De honden gaan tekeer wat betekent dat mijn lieve schat Richie terug van de winkel is, de Oase is; dit is een natuur voedsel winkel dichtbij ons.

Richie heeft Green and Black’s chocolade voor mij gehaald en ervóór was hij met de honden naar hun winkel voor voorraad gegaan, van pens stokken en varken oren en pens.

Laas vandaag een artikel in de Inndependent over hond inteelt.

Lees over de problemen van het fokken dat Bassets oog en huidproblemen wegens het hen extra flodderige huid.

Blijkbaar hebben Dalmatiërs zeer slechte gezondheid, doofheid en blaas problemen zijn twee..

En Boksers met epilepsie en Rode Zetters en Spanielen met hersenen die te groot voor hun hoofden zijn.

http://www.passionateproductions.co.uk/who.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Pedigree_Dogs_Exposed

http://en.wikipedia.org/wiki/Puppy_mill

`http://myweb.tiscali.co.uk/hopeuk/puppy_farm_capital.htm

http://www.purdysprotest.com/puppy_farms.htm


Stuitende verhalen en wat droevig is dat zo en overvloed zijn, ik wens werkelijk dat de mensen zouden ophouden te profiterend van het lijden van dieren.

De puppy telers zijn verachtelijk denk ik, zij hebben geen zorg voor het welzijn van de dieren.

Droevig worden zo vele dieren, katten en honden verlaten, hoop dat meer mensen dieren uit het asiel een n ieuwe tehuis te geven in plaats van deze puppy teelers/honden boerderijen te steunen.

Onze honden zijn het levende bewijs dat het is zeer lonend om een hond een tweede kans te geven zoals Marleen en Spike, die sinds zij bij ons zijn tot bloei zijn gekomen.

Spike werd gedumpt als pup, hij was zenuwachtig en was nooit voor een wandeling geweest, zijn poten waren nog roze op leeftijd van 7 maanden.

Zijn vacht was ruw en dun van hetslecht dieet en de band om zijn nek was zo strak het had begonnen te sneden in zijn huid.

Gelukkig zagen wij het meteen toen hij bij ons thuis was van het asiel in Den Bosch, geen wonder dat voedsel geen een prioriteit was voor hem, moet moeilijk zijn te slikken wanneer je strot word dicht geknepen.

Marleen kreeg te veel eten, en verkeerd eten, zij kreeg regelmatig een krenten bol met boter, kaas en ham, helaas niet voldoende wandelingen of spelen als resultaat van haar slecht dieet heeft zij artritis in haar knieën.

Zij had geen speelgoed toen haar eigenaar haar na ons bracht, in plaats daarvan had zij een reusachtige fles shampoo die haar nu mooie zachte vacht het gevoel van nylon gaf.

Zij nu worden nu allebei goed verzorgd, veel wandelingen, en veel spelen goed voedsel en liefde en in ruil daarvoor hebben wij twee fijne Jack Russell's.

Zij trillen nu met ongeduld en opwinding op dit ogenblik op hun pens eten en ik verheug mij op een stuk quiche.

Ga nu het Rugby van de 6 Naties kijken samen met Richie edn wsij gaan ontspannen en de honden zijn in de keuken en bewaken hun pens.

Altijd lachen met de honden, nooit een saai ogenblik met Marleen en Spike.


No comments: