Friday, March 05, 2010

Winter is weer hier.

Merk vandag dat wij allbei in gedachten zijn bij de afspraak om 16.00 met de Orthopedische dierenarts.

Wij allebei hopen dat de diagnose van de dierenarts van Spike, nadat hij 4 weken sinds de laatste afspraak in de bench heeft doorgebracht, goed zal zijn.

Hoop dat hij geen operatie nodig heeft, en slechts supervisie nodig heeft zodat hij niet gek rond gaat springen.

Dit recente probleem van Spike zijn van een verwonding die hij in 2006 heeft gekregen, toen hij sprong voor een bal en is geland met een luide dreun op zijn rug.

Aanvankelijk scheen er geen probleem te zijn, aangezien hij zich opraapte en verder ging met enthousiasme spelen zonder enige problemen.

Dan toen Richie heeft geprobeerd om hem met zijn deken te beschermen de volgende dag, heeft hij hem gebeten, toen realiseerde Richie dat Spike in enorme pijn moet zijn.

Hij nam hem na onze dierenarts die hem naar de zelfde Orthopedische dierenarts heeft gestuurd die 6 weken rust in een bench voorschreef.

6 zeer ongerust makende weken voor ons allen, vooral voor Spike, die haatte in de bench te zijn.

Wat hij speciaal haatte was toen hij zijn 5 minuten vrijheid dagelijks kreeg, dat Marleen binnen ging in zijn bench.

Zij ging elke dag zijn deken door zoeken, tot zij de verborgen schatten van Spike vond, die zij dan één voor één na haar bed zou nemen.

Spike haatte het en heeft de afgelopen 4 weken gehaat dat dagelijkse Marleen de hele tijd heeft uitprobeerde om de deur voor de bench te openen.

Droevig voor haar zonder succes en droevig voor Spike want het ruïneert zijn vrijheid zodat hij eist om vroeger terug te gaan in de bench.

Geen lente weer vandaag, in tegenstelling tot gisteren, het ziet niet prettig uit, lijkt alsof het kon regenen of als het koud genoeg is het kon sneeuwen.

Ik verkies geen van beiden, hield van de verrukkelijke lente zonneschijn van gisteren.

Moeilijk om de zelfde sfeer te kreren maar met de hulp van P.G. Wodehouselukt het wel.

Het is een ongelooflijke wereld, waar Jeeves altijd gelijk heeft en Bertie van het maken van de verkeerde keuzen redt.

En wanneer de audio boek uit is is er het de film overzicht met Mark Kermode en Simon Mayo vanmiddag op BBC Radio 5 Live.

Dan is er de News Quiz met Sandi Toksvig en Susan Calman, Jeremy Hardy, Andy Hamilton en Victoria Mather Vóór dat zullen mijn schatten thuis zijn van de afspraak bij deOrthopediscg dierenarts.

Spike heeft een operatie nodig om zijn knie kappen te herstellen één op 19 maart dan 6 weken in de bench om te herstellen.

Dan een twee maanden later de andere knie en weer 6 weken herstel in de bench.

Wij konden ookafwachen of het slechter wordt maar Richie wilde de optie die voor Spi best is.

No comments: