Saturday, March 06, 2010

Spike zeer spoedig te zien hersteld in zijn volle glorie.Gisteren was een vrij moeilijke dag voor ons, wij hebben zenuwachtig gewacht de hele dag op de afspraak om 16.00 uur met de Orthopedische dierenarts.

De hele dag gedacht over wat de dierenarts zou kunnen zeggen.

De dierenarts onderzocht Spike grondig; ook nam hij een paar röntgen fotoa en een scan en was zeer blij om te zien dat het probleem met zijn rug met de maand van rust was opgelost.

Dit was zeer goed nieuws, aangezien een rug operatie zeer ingewikkeld zou geweest zijn en er geen waarborg was dat het succesvol zou zijn.

Als het niet succesvol was zouden wij Spike moeten hebben laten inslapen, dat was het ergste scenario mogelijk voor ons geweest zijn.

De dierenarts verklaarde dat het probleem was dat de knie schijven los waren en een operatie nodig had om ze weer vast te hechten.

Vergeleken bij wat het zou kunnen geweest zijn was dit niets in vergelijking, de dierenarts had drie opties voor ons.

1. Doe niets en zie wat gebeurt

2. Operatie op de knieën.

3. Allebei meteen of een na het andere met een pause van 2 maanden tussen de operaties..

Één operatie dan 6 weken in ter herstellen en toen en aantal weken zodat Spike kan wandelen en spelen voor de tweede operatie.

Klinkt niet als een zeer prettige tijd voor Spike of voor ons aangezien wij hem voor een totaal van 12 weken moeten op sluiten.

Verheug mij op de idee dat Spike hersteld word en weer vrij kan spelen en genieten van zijn leven, welke de best mogelijke reden voor de operaties is.

Vergeleken bij de andere optie is dit niets, ik kijk ernaar uit om Spike zeer spoedig te zien hersteld in zijn volle glorie.


No comments: