Wednesday, March 31, 2010

Klassieke Lente Weer Vandaag en Goed Nieuws.
Henri Rousseau.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Henri_Rousseau

Was klassieke lente weer vandaag voor de laatste dag van maart, het is koud en zeer winderig met zwarte wolken en af en toe mooie flits van zonneschijn.

De wind is zeer woest en koud, er is regen geweest, sneeuw en hagel en dan regen opnieuw met flitsen van zonneschijn soms voor minuten.

Ik hoop dat het betere weer volgende week zal gebeuren omdat ik denk dat dit onzekere weer tot het weekend hier is.

Had een vrij drukke dag vandaag, had Annalies, mijn adviseur van ARCA hier vanmiddag, zij bracht iemand, Jon van Revacore, het bedrijf die de douche stoel leveren.

Hij moest zien of zij mijn douche stoel kunnen aanpassen, aangezien het voor mij te groot is en ik hang na rechts.

Blijkbaar kunnen zij mij extra steun geven, nu krijg ik een afspraak met zijn collega Harry, hun steun specialist in drie weken tijd, en dat is goed nieuws.

Dat was dus een succesvolle afspraak vandaag.

Zodra Annalies en Jon weggingen haalde Richie mij uit bed en na de badkamer en onder de douche.

Was erin geslaagd om en aantal van mijn been oefeningen op de Motomed voor Richie mij terug in bed deed klaar voor he zoek van Ton en Dr. Smit's om 17 uur.

Zij kwamen later aan dan wij om 1 7.25 p.m wij dachten net dat zij niet vandaag zouden komen, en zij waren voor de deur.

Blij dat zij vandaag kwamen, aangezien de arts ons kon vertellen dat de wond goed heild, de Dr. Smit zegd dat hij denkt dat het in 2 weken tijd dicht is.

Spoedig nadat het dicht is, zou ik opnieuw moeten kunnen zitten, dit is een briljant perspectief, wij zijn beide zeer gelukkig.

Zo tegen de tijd dat het weer aardig wordt zou ik mobiel kunnen zijn en opnieuw moeten kunnen genieten van de buiten wereld.

Ik ben zeer gelukkig met dit vooruitzicht.


No comments: