Friday, September 10, 2010

Speciale Herinnering.


Jan Van Eyck.


http://en.wikipedia.org/wiki/Jan_van_Eyckhttp://www.ibiblio.org/wm/paint/auth/eyck/arnolfini/


Hoopte dat vandaag ook een aardige zonnige dag zoals gisteren, helaas is de wolken dekking aan de einde van de dag gisteren terugkeerde.

Het lijkt niet als de wolken vandaag zullen opheffen, alhoewel ik optimistisch de hele dag zal zijn en zal hopen dat de wolken dekking gebroken wordt.

Zeer goed als de wolken voor morgen zouden opheffen zodat het goed weer voor een verandering is voor het bezoek van mijn nicht Katrin is.

Aardig zou zijn als het weer morgen prettig was, zodat wij kunnen samen uitgaan; aardig om zelfs naar het cafe te gaan, om de hoek van onze straat bij de gracht.

Richie heeft een zeer bezige dag vandaag om onze logeerkamer voor Katrin klaar te maken morgen en boodschappen doen.

Ook voor Gareth en Paul die volgende week hier zijn, leuk dat wij vrienden hebben die met ons drie dagen volgende week zijn.

Verheug mij werkelijk op hun bezoek, vóór de MS hadden wij zeer vaak vrienden op bezoek bij ons en het was altijd een groot genoegen.

Onze beste Kerstmis was toen wij een vriendin, Cari met haar jonge zoon Zebe op bezoek hadden en toen een andere beste vriendin Jaya ook bij ons wilde blijven.

Wij hadden geen logeer kamer toen, zodat Cari en haar zoon onze slaapkamer hadden en wij sliepen op de bank die een bed werd en Jaya op onze sofa sliep.

Het was de beste Kerstmis ooit, wij genoten samen enorm van die fijne tien dagen.

Werkelijk een mooie en blije tijd, goed om te delen met goede vrienden, was echt goed met die drie speciale vrienden, aardig om zulk een speciale herinnering te hebben.

No comments: