Wednesday, March 16, 2011

Wie Heeft Ze Nodig.


Henri Matisse.
http://en.wikipedia.org/wiki/Henri_MatisseEen mooie dag hier, blauwe hemel en zonneschijn, het werd zeer koud tijdens de nacht en vooral tussen 05.00 en 06.00.

Nu is het een schitterende dag, helaas niet zo in vele plaatsen zoals Japan, Bahrein en Libië.

Het is afschuwelijke te  luisteren aan nieuws van duizenden dood in Japan door de aardbeving en de Tsunami.

Nu is er kans op vreselijke vernietiging en veel meer sterfgevallen door het krankzinnige besluit om kernreactors in een land te hebben dat zo vele aardbevingen heeft.

Waroom hebben zij dit besloten, enkel er over denken geeft mij een slecht gevoel, en ik kan het niet geloven dat de overheid dit beleid heeft door gevioerd ondanks veel protesten door de bevolking.,

In Bahrein wil de Koning geen mensen die zeggenschap willen hebben over hun leven en opkomen voor hun mensen rechten.

Om zijn parasitische positie te handhaven heeft hij zijn vrienden van Saudi-Arabië erbij gehaald om de vreedzame demonstraties te verpletteren.

Zij doden mensen in ziekenwagens, hebben  zelfs mensen in de ziekenhuizen gedood en zij houden artsen tegen om verwonde mensen te behandelend.

In Libië wil de brutale dictator, Gaddafi niet aftreden ondanks dat de meerderheid van mensen willen weggaan, en een eind willen aan zijn 42 jaar in de macht.

Om dit te bereiken doodt hij zijn medeLibiërs met zijn mercenary leger dat  met de olierijkdom wordt betaald dat hij ziet als zijn eigendom.
Terwijl hij volkerenmoord op de bevolking pleegt, hebben de overheden rond de wereld vele vergaderingen en besprekingen in verband met wat te doen om hem tegen te houden.

Zij hebben over dit thema nu te lang gesproken zonder enige actie te voeren om het leven in Libië te redden.

Ik geloof nu dat zij niets zullen doen, en tenzij iets spoedig gebeurt zullen 1 miljoen mensen in Benghazi worden gedood.

Het zijn altijd de mensen die de prijs moeten netalen wegens slechte besluiten zoals kerncentrales in Japan of tyrannen zoals de Koning in Bahrein en Gaddafi die hun vermoord.

No comments: