Wednesday, April 13, 2011

De Kleine Dingen Die Mijn Leven Deze Dagen Prettig Maken,

 
Cyril and his beloved duck.Vandaag was een zonnige dag met een uiterst koude wind, Richie vertelde mij het was te onplezierig voor mij geweest.

In plaats van uitgaan heeft Richie mijn haar gesneden, dat maakt mij altijd vrolijk.

Morgen zal Richie henna in mijn haar doen , dat maakt mij nog gelukkiger dan mijn haar knippen vandaag.

Het zijn de kleine dingen die mijn leven deze dagen prettig maken, belangrijk om zo veel van hun in te plannen als mogelijk.

Vandaag had ik mijn eerste Nederlands verzoek om bij een MS platform, unitems.nl aan te sluiten de website is eigendom van Merck Serono, een grote farma bedrijf.

Ik dankte haar, voor de vriendelijke aanbieding, maar zei ik verkoos mijn onafhankelijkheid en was niet geinteresseerd in het krijgen van enorme aantallen mensen die mijn blog bezoeken wanneer ik bij hun aansluit.

Ook, wil ik farmaceutische bedrijven geen geloofwaardigheid geven, door hen toe te staan om mijn blog op hun websites te gebruiken.

Zij moeten hebben deze geloofwaardigheid nodig om meer geld te maken, jammer dat zij hun tijd en geld niet gebruiken om de oorzaak van MS te vinden.

Dat zou hun imago verbeteren, maar ik veronderstel dar het hun geldkoe zou doden, dat is het meest belangrijk voor deze bedrijven; mensen die hun leven lang hun medicijnen moeten gebruiken, zij zijn in feite drug dealers, enkel niet die de door de  politie worden gearresteerd.                          

2 comments:

MS MIngle said...

Beste,

Heb je nooit een MS dieet geprobeerd?

Groet,

MS Mingle

Herrad said...

H MS Mngle,
Bedankt voor je bezoek en reactie, was even zoeken om 13 april op te zoeken.
Fijne dag morgen.
Liefs,
Herrad
ps en nee ik heb nooit een ms dieet gevolgd, jij wel.