Saturday, June 11, 2011

Een Goede Evaring Met Welzorg.


Joseph Gonzalez.

Donderdag heb Ik een nare ongeluk gehad, ik ben gelukkig niet verwond, de rolstoel is naar voren gekanteld toen wij bij de Hema overstaken.

Misschien omdat wij iets te snel wilden overstaken, de kruising is vrij goed, de stoepen zijn bijn vlak aan de grond.

De rolstoel wipte naar voren, en was voorover gekanteld, gelukkig viel ik niet direct uit en op mijn hoofd.

Ik rolde eruit op mijn linke schouder en dat heeft mijn hoofd beschermt, plus mijn Amsterdam pet heeft mijn gezichtshuid beschermt.

Tien bezorgde mensen hebben ons geholpen, eerst werd gekeken do7or iemand de arts was, of mijn nek ok was wen toen kreeg Richie veel hulp om mij weer in de stoel te krijgen.

Het enige dat beschadigt was de beugel die het werkblad steund, de is verboegen en  kan nu niet meer over de rolstoel geklapt worden.

Richie kon mij met veel moeite naar huis sturen, wat waren wij blij toen wij in onser woning weer waren.

Dat betekend dat ik niet naar buiten kan met een werkblad, die los hangt naast de rolstoel, wat een ramp, special omdat het Pinkster weekend is.

Ik hoop dat ik morgen geholpen kan worden, zodat ik toch naar buiten kan gaan, dat zou fijn zijn.

Gisteren een goede evaring met Welzorg gehad, toen ik hun spoed dienst belde, wilden zij eerst pas dinsdag langs, toen ik zei dan kan ik niet na buiten voor 4 dagen, kreeg ik een afspraak tussen 12 en17 dezelfe dag.

Ik was gelukkig en vanmiddag  is een aardige monteur Michel om 1315 langs gekomen,  hij heeft de beugel weer gemaakt ik heb hem bedankt en ik belde ook de spoedlijn bj Welzorg om mij ook daar te bedanken.

De vrouw die ik spraak was verbaasd en erg blij, zij zei dat zij nooit in al de jaren die zij bij Welzorg werkte,eerder bedankt was ik had haar dag en weekend gemaakt. 

En zij vertelde dat zij het meteen aan haar collega's vertelde die ook blij waren en mij toe zwaaiden, leuk om mensen blij te maken door bedankt te zeggen en laten zien  dat ik hun hulp waardeerde.


No comments: