Monday, November 09, 2009

Lage Dosis Naltrexone.

Werd gecontacteerd door Linda Elsegoed op Facebook en werd verzocht om lid van de groep LDN te worden.

Heb informatie over LDN gezocht en besprak het ook met Richie, waarna ik lid werd van de LDN groep, en wil heel graag meer te weten komen.

Dit is de eerste behandeling van PPMS dat ik heb vernomen, verbaasd me dat ik nooit van gehoord heb.

Het schijnt veel gebruikt te zijn om drug overdosis te neutraliseren.

Sindsdien is het ook gebruikt voor ander ziektes zoals MS..

Ik ben zeer geinteresseerd in LDN, begrijp dat het mondeling in capsule of poedervorm wordt
genommen.

Ben benieuwd wat de bijwerkingen zijn.

Dit is zeer interessant maar omdat er geen proeven/zijn geweest, geen tests schijnen er slechts persoonlijke testamenten en geen wetenschappelijke feiten te zijn.

Ben benieuwd waarom de neurologen die ik gezien heb niets over deze behandeling hebben gezegd, zij vertelden mij dat er geen behandeling mogelijk voor PPMS was.

Is dit is omdat het niet in op het ogenblik gepatenteerd is, en niemand wil geld voor proeven op een drug besteden waar zij niet het octrooi voor hebben.

Richie jheeft mij vertelt dat hij niets heeft gevonden over LDN dat het problemen veroorzaakt, schijnt wel bewijs materiaal te zijn dat LDN pijn stillende hulp van opiaten zal neutraliseren.

De snelle vooruitgang van mijn MS heeft mij het gevoel gegeven, dat ik niets te verliezen heb door deze middel te proberen.

Dit wordt aantrekkelijker gemaakt door het feit dat het geslijkt word, in tegenstelling tot alle andere middelen die worden injecteerd.

Zou het zeer waarderen om feedback over LDN te krijgen van ander Msers.

Heb een e-mail naar mijn huisarts Dr. Wijngaarden gestuurd.

Evenals aan twee neuroloog Dr. Professor Polman van Vrije Universitieits Ziekenhuis Amsterdam en Dr. Kalkens van Onze Lieve Vrouwen Gasthuis Ziekenhuis, Amsterdam.

Ik ben geinteresseerd naar hun mening over LDN, maar ben zelfs nog meer geinteresseerd in de meningen van andere mensen die MS hebben.


Links to LDN:

http://www.iocob.nl/multiple-sclerose/ms-en-ldn.htmlhttp://www.ldnresearchtrust.org/http://forum.ldnresearchtrust.org/index.php?/topic/982-2008-ldn-fact-sheet/http://forum.ldnresearchtrust.org/index.php?/topic/1304-linda-elsegoods-story-2009/http://www.ldnresearchtrustfiles.co.uk/docs/November_2009.pdf


http://www.lowdosenaltrexone.org/


http://www.lowdosenaltrexone.org/index.htm#What_is_low_dose_naltrexone


http://glasgowldn2009.com/category/conference-sessions/

2 comments:

Annemiek said...

Hoi Herrad,

Als je op het forum van MS-web zoekt op LDN (of low dosis Naltrexone) kom je veel te weten.
Er zijn daar aardig wat mensen die het gebruiken. Er staan ook tips op hoe je de pillen kunt laten maken bij de apotheek.

Herrad said...

Hi Annemiek,
Bedankt voor je bezoek en tip over MS Web Forum.
Heb veel info gezien, moet nog veel lezen.
Liefs,
Herrad