Thursday, April 22, 2010

Bezoek AUB The Wheel of Fortuna en Steun Steve.
Louisiana Kunst


Was net langs Steve’s blog The Wheel of Fortuna, zijn geweest om de recentste post van Steve te lezen hoe het met BobRobert is

De post van vandaag heeft de titel the Businss of Dying, schijnt dat BobRobert ogenblikken van helderheid had over de laatste paar dagen maar hij is nu dieper weg aan het zakken door de ziekte en de verdoving.

Goed om te lezen dat hun familie en vrienden, daar zijn en hen de liefde en de steun geven die zij op dit ogenblik nodig heben, en de steun de Steve in de dagen na BR’s droevige en vroegtijdige dood nodig zal hebben.

Nu is het essentieel om steun te geven, maar dit is ook zeer belangrijk in de dagen na de dood van BobRobert zodat Steve zich niet verlaten voelt.

De steun die iedereen op dit ogenblik gegeven heeft is prachtig, werkelijk goed en hart verwarmend.

Geeft mij een zeer trots gevoel om deel van zulk een fijne gemeenschap te zijn in de blog wereld.

Steun, vriendschap en liefde aan elkaar geven is denk ik een belangrijke levens behoefte, het is goed voor iedereen, voor het individu evenals de gemeenschap.

Het helpt om gemeenschappen te bouwen en het is het cement dat alles samenhoudt.

Het is welk leven ongeveer allen is en dat onze gemeenschappen is, is het over het geven en het delen en het samenwerken met elkaar voor ons eigen gemeenschappelijk goed.

Het is werkelijk de beste kant van de mensheid en dat is onze geven van steun aan elkaar, het is belangrijk om elkaar te begrijpen en te steunen en voor elkaar te zorgen.

Het is totaal wederzijds en het is noodzakelijk willen wij overleven en om goed te overleven moeten wij natuurlijke rijkdommen delen en wij moeten zorgzaam zijn voor elkaar.

Het steun netwerk bevestigt dit en toont ons aan dat waar er mensen zijn kunnen gemeenschapen bloeien.

Zodra ik beelden heb gevonden ga ik dit op mijn blog zetten, en dan zal ik The Wheel of Fortuna bezoeken om een steunend bericht voor Steve achter te laten.

Hoop je bezoekt Steve ook, hier is de url:

http://spinfortunaswheel.blogspot.com/


No comments: