Thursday, July 29, 2010

Zonneschijn Op En Grijze Dag.

De Foto's van Gareth van Wales.
o
Gareth's Photos From Wales.


Was briljant weer te zitten in mijn rolstoel, het was zo het goede om in de woon ruimte te zijn met Richie en de honden, zo leuk dat wij totaal vergaten om na buiten te gaan.

Wij zijn wij van plan om na de markt te gaan morgen middag hoop dat het weer heet is zoals begin juli, waar wij twee en half weken zomer haden.

Het is 24 graden vandaag maar voelt koeler, waarschijnlijk wegens de wind en het gebrek aan zonneschijn aangezien er een dikke wolken dekking is.

De typische zomer van Amsterdam, vorige zomer was het een ongebruikelijk hete zomer en wat werkelijk anders was het feit dat het de volledige zomer zonder onderbrekingen van stortbuien voort duurde.

Dinsdag was grote pret, gaf opdracht voor twee cadeaus te worden verzonden naar drie vrienden, twee heerlijke flessen van organisch wijn voor Gareth en Paul en een roze orchidee voor James in Coffee Shop de Basjoe.

Gareth belde om te zeggen dat hij was verrast door iemand aan zijn deur met een grote doos voor hem.

Hij had het grote genoegen om twee flessen organische wijn te vinden en onze kaart en belde meteen om te zeggen dat het zijn dag heeft gemaakt.

Denk dat ik James zal bellen en vragen of hij de orchidee ontvangen had, het was fijn om cadeaus te regelen voor onzer vrienden.

Echt een fijne idee dat de orchidee in mijn favoriete coffee shop staat, wens ik kon na binnen, maar zelfs als ik daar kon komen kan ik niet binnen komen aangezien er twee trapen zijn.

Hoop dat wij wat meer warme zachte dagen krijgen, zodat wij op het terras kunnen zitten en van de heerlijke fruit shake en cake van James kunnen genieten.

Zou James graag weer zien, hij is een mooie mens en een goede vriend, kan het nog niet geloven dat Leo, de andere schat niet meer in de Basjoe is, en vreemd idee.

Heb James gebeld, het was goed om te horen hoe vrolijk hij was, hij had net de cofee shop geopend toen een man binnen kwam met een grote doos voor hem.

James zei hij was verbijsterd en toen heel blij toen hij de doos opende en de orchidee met onze kaart zag.

Het maakte zijn dag; hij zou ons geroepen hebben als hij ons telefoonnummer had, het maakte onze dag om te weten dat he James vrolijk had gemaakt.

Blij dat wij dit konden doen voor hem, maar dat is waar vrienden voor zijn, blij dat wij een grijze dag zonnig hebben gemaakt voor onze vrienden.

No comments: