Wednesday, July 21, 2010

Wat Een Verschil Een Dag Kan Maken.













Surrealistisch Kunst.

Gisteren had ik het moeilijk in de vroege avond, het was een donkere sombere tijd voor me, het was een hete dag geweest en het was toen nog zeer kleverig en ongemakkelijk in de avond.

De hitte maakt mijn handen functie zeer moeilijk om iets te doen, kan mijn handen en mijn vingers niet uitstreken.

Gisteren was een bijzonder slechte dag voor me; het was alsof ik een paar bokshandschoenen aan had, zo voelen mijn handen in de hitte

Ook werd ik zeer slap en ik haat dat elke uur moet Richie mij in het bed verplaatsten, zodra hij dit had gedaan, was ik opnieuw in een zeer ongemakkelijke positie dat voor me afschuwelijk pijnlijk was.

Na zo lang in bed, hebben mijn romp spieren zijn nu ‘pudding’ geworden en het is ongelooflijk moeilijk goed te zitten.

Had het zeer zwaar vorige avond, begon om te denken dat ik niet zeer lang wilde leven, zeker niet in zoveel pijn en niet goed kunnen zitten zonder c ontinu hulp van Richie.

Kon niet me voorstellen dat ik in erger omstandigheden zou leven dan nu, haat dat ik zo afhankelijk ben van Richie en het perspectief op het doorbrengen van zo veel tijd in bed.

Dit is toen ik dat ik in het bezoek van de een staats over Ton was realiseerde, wat hij zou zeggen, hij vandaag zou zien dat het door zitting werd veroorzaakt.

Ik heb een slaappil geslikt omdat ik niet wakkere wilde liggen en denken over wat Ton zou zeggen.

Blij dat ik de pil nam heb tot 10 uur geslapen en toen was het een uur en de helft tot het bezoek van de Ton.

Dit ging zeer snel heb de kranten gelezen tot Ton om 11.30 uur hier was.

Hij heeft ons gerust gesteld door ons te vertellen dat het niet veroozakt werd door het zitten, hij dacht dat het door vochtigheid werd veroorzaakt, en adviseerde Richie om een stuk gaas op het plek vocht weg te halen en het dagelijks te vernieuwen.

Het andere wat Ton zei het was niet op de plek van de decubitus , het was rondom en naar zijn mening het was niets meer dan het equivalent van een kleine huid schaaft.

Hij zei ook dat het zeer klein was en zei dat hij dacht dat het volgende week gehield was, dit dit was inderdaad goed nieuws

Wij waren zo opgelucht dat het niet veroorzaakt door zitten en hopelijk zou ik opnieuw zitten volgende week.

Had in de middag een zeer goede afspraak met mijn case manager, voorziening adviseur en mijn ergotherapeut, ook telefoneerde wij Welzorg, het bedrijf dat de arm steunen zal aanpassen.

Het zal volgende week worden gedaan; Welzorg, het mobiliteits bedrijf, zal het op woensdag ophalen en donderdag terug brengen.

Alles ziet er beter uit vandaag en ik voel mij weer vrolijk en positief, wat een verschil een dag kan maken.

No comments: