Saturday, October 16, 2010

Weer Zaterdag.Jorge Damiani
b. 1931 Uruguay

Vanochtend was ik vroeg weer wakker, dit keer heeft Richie het meteen opgemerkt en haalde mij wat THC damp, dit hielp mij weer te slapen voor een paar extra uren.

Maakte een groot verschil voor ons allebij, omdat ik anders niet heb kunnen  slapen en had elke kramp en spasmes gevoeld.

Haat dat wanneer ik pijn heb octhends en pijn geluiden maak, dat natuurlijk Richie stoort en hem ook te vaak wekt.

Wens dat ik hem niet zo veel en zo vaak wakker maak, daar kan ik niet zoveel aan doen, behalve pogingen doen om te ontspannen en kalm en stil te blijven, wat niet altijd mogelijk is met pijn.

Ik probeer mijn best te doen aangezien ik weet dat Richie zijn slaap nodig heeft, special nadat hij de hele dag bezig is geweest met mij.

Fijne verrassing vanavond toen John, een goede vriend van ons van Glasgow belde, mooi om hem te spreken na een jaar.

Hij woonde ook een tijdje in Amsterdam maar hier in 1996 weg en terug naar Schotland; denk wij hebben hem voor de laatste keer in 1999/2000 gezien.

Zou zeer aardig zijn om hem te zien, hij zegd dat hij wil langskomen en ons spoedig bezoeken, nog spoediger als hij werk hier kan krijgen.

Hoop om hem te zien, mis hem nog steeds ook is het jaren geleden sinds hij weg ging.

Denk dat de afwezigheid van een goede vriend altijd wordt gemist, er zijn ook andere vrienden die ik hier mis, de meesten gingen naar nieuwe plaatsen of terug naar huis zoals John.

Het goed om in contact met vrienden te zijn, goed te horen hoe het met ze gaat, aardig om John te spreken.

Sinds donderdag schijnen mijn katheter problemen voor nu opgehouden te zijn, krijg een afspraak met de uroloog volgende week.

Wil graag de supra pubis katheter gedaan hebben zo spoedig mogelijk, ,zodat ik op 17 November zonder zorg  naar de Drive by Truckers concert in Paradiso zal kunnen gaan.

Ik verheugt mij om  mij straks niet meer  ongerust te hoeven maken over mijn katheter, dat is een fijne gedachte.2 comments:

Vonnieb said...

Fijn dat je na de THC nog een paar uurtjes slaap kon pakken en ook fijn voor Richie.

Leuk dat je een oude vriend weer gesproken hebt.

Ik wens je alvast veel plezier bij het concert in Paradiso.

Liefs -X-

Herrad said...

Hi Vonnieb,
Bedankt voor je bezoek, mijn excuses dat ik nu pas antwoord.
Ik hoop dat ik het haal om naar Paradiso te komen.
Fijne week.
Liefs,
Herrad