Friday, October 29, 2010

Ons Gelukkig En Geamuseerd Houden.

Spike.

Spike is niet goed, wij maken ons zeer ongerust hierover, zijn lopen is slechter geworden, hij heeft geen controle meer over zijn achter benen, dat is nu  verloren, maar ondanks dat is hij nog een gelukkige hond.

Hij heeft nog vele vrolijke en speelse ogenblikken, wat mooi is om te zien, ook goed te zien is hoe hij het hoofd biedt aan zijn wankel benen.

Wij werden vrij ongerust gemaakt dat wij onze mooie kleine vriend  niet voor teveel langer bij ons zullen hebben, Richie naam hem naar de dieren arts.

De dacht dat het één van twee dingen kon zijn, allebei zouden kunnen worden behandeld, geen van beiden zou kunnen worden genezen maar de medicijnen kon de gevolgen verminderen.

Dit zou Spike nog eens drie tot vier jaar van  een goed leven geven, waar hij zonder enige problemen zou kunnen lopen en spelen.

Steek proeven van het bloed werden genomen en deze werden verzonden naar het laboratorium voor het testen, dit vergden drie weken om de resultaten te krijgen.

Wij hadden gehoopt dat de bloed onderzoeken ons meer zouden vertellen, maar helaas werd niets gevonden, en nu moeten Richie Spike nemen om een neuroloog te zien.

Wij waren gelukkig om een afspraak om 10.25 op Vrijdag 12 Oktober aan de Dieren Kliniek te krijgen, dit is een deel van de Universiteit van Utrecht.

Dit is één van de onderwijs klinieken waar dieren artsen worden opgeleid worden; het schijnt een goede reputatie te hebben.

Nu zal Richie naar Utrecht op Vrijdag 12 Oktober, met Spike gaan en zien of zij kunnen helpen.

Hoop zij kunnen helpen, zou veel geven om hem opnieuw fit en gezond te hebben en hem hier rond zien lopen.

Hij is zulk een lieve hond, mijn speciale kleine vriend, die zijn ‘baan’ zeer serieus  neemt om ons gelukkig en geamuseerd te houden

No comments: