Thursday, October 21, 2010

Vriendschap En Steun.James Ensor.
http://en.wikipedia.org/wiki/James_Ensor

Gisteren was een goede dag, genoot werkelijk van Antje’s bezoek in de middag, blij dat Richie mijn gehandicapten parkeer vergunning had gevonden dinsdag nacht.

Dit betekende dat Antje kon parkeren voor niets, wat goed was, anders is het ongeveer 3 euro per uur.

Zij was hier 3 uren, dat had anders Antje 9 euro gekost, voor haar bezoek aan ons, echt opgelucht toen Richie het tussen oude brieven vond.

Terwijl Antje hier was kwam en andere vriendin, Eva voorbij, wat een prettige verrassing was, aangezien dat mensen over het algemeen niet spontaan hier langs komen.

Iedereen maakt afspraken, en deze dagen is dat makkelijker om te weten  wanneer ik klaar moet zijn.

In Engeland, was ik meer gewend aan vrienden die spontaan langs kwamen en  mij verraste, tegenwoordig is het leven meer georganiseerd met MS en dat moet het ook zijn.

Heb de behoefte om vrienden hier te laten weten dat wij het werkelijk zouden waarderen om hun meer te zien, meer bezoekers is het best,

Speciale omdat  het niet goed is voor ons om is te worden geïsoleerd.

Gemakkelijk genoeg gedaan, vooral omdat wij van elkaars gezelschap zo zeer genieten, dat het makkelijk is te vergeten om bezoekers te organiseren.

Dit was geen probleem toen wij werkten, dan zagen voldoende mensen tijdens de dag, plus in de avonden konden wij uitgaan.

Het leven met MS is zo zeer veranderd, dat ik mij werkelijk moet herinneren dat om het leven spontaan te maken moet ik georganiseerd worden.

De eerste stap is onze vrienden te laten weten zij zijn hier zeer welkom en wij houden en waarderen van hun vriendschap en steun.
2 comments:

Globeskater said...

ik vind het zelf juist makkelijker om spontaan dingen te beslissen, ik kan niet plannen wanneer ik energie heb en wanneer niet dus plan liever last minute en laat het dan afhangen van hoe ik mij voel of ik iets ga doen of last minute afspreek..of dat ik lekker op bed blijf liggen!

Herrad said...

Hi Globeskater,
Ben helemaal met je eens spontaan is het beste maar helaas moet ik vaak dingen planen.
Liefs,
Herrad