Sunday, December 19, 2010

Ijzige Zondag.View of Toledo, Spain.

El Greco.


http://en.wikipedia.org/wiki/El_Greco


Het weer is vreselijk sinds de sneeuw regen stortbui  op Donderdag middag geweest, toen het niet overging in sneeuw; wij dachten dat wij een gelukkige vlucht hadden gemaakt.

Droevig niet, aangezien wij  wekten te eeeeeen dikke laag sneeuw op Vrijdag ochtend, en wij wisten niet dat er meer nog te komen.

Er was een ongelooflijke zware sneeuwstorm op Vrijdag, nog erger was is dat al de sneeuw werd zeer ijzig  rond 16.00 in de middag.

Op Zaterdag was er zelfs nog meer sneeuw en het werd uiterst koud, Richie neemt nu nog langer zich aan te kleden voor buiten.

Zaterdag hebben wij Spike gemist en hebben veel gehuild, elke keer dat ik stopte begon ik weer.

Richie vertelde mij dat zwak als Spike was scheen hij nog te genieten van een rit in de fiets tas.

 Met zijn hoofd uit de fiets tas en de lucht opsnuivend, genoot  hij van  zijn laatste avontuur met Richie.

Marleen is zeer down zonder haar maatje, zij heeft Spike binnen en buiten gezocht, vooral wanneer Richie op de fiets terugkwam.

Wij gaan op zoek voor en hondje dat een nieuw huis nodig heeft en een nieuwe vrienden voor Marleen werkelijk gedeprimeerd wordt.

Vanochtend waren wij echt kaput van al de emoties en het feit dat wij vrijdag en zaterdag pas om 5 uur ochtends sliepen.

Richie nam Marleen voor een lange wandeling in het park; daarna kwam hij thuis en heeft mij gedouchd en teruggezet in bed.

Daarna ging hij de woonkamer klaar maken voor onser feestje, Eva kwam langs om 15 uur met heerlijk brood van de goede Marokkaanse bakker  dichtbij ons.

In de middag werd het duidelijk dat onzer feest niet zou kunnen doorgaan.

De meerderheid van de mensen konden niet hier komen door de ijs en sneeuw, zodat wij het hebben geannuleerd, wij hopen om het in Januari te doen.


No comments: