Friday, December 03, 2010

Triste Nieuws Over Spike.


Spike.


Richie nam Spike gisteren naar de dierenarts, om zijn advies te krijgen.

Nu dat wij weten dat Spike bot kanker heeft, wilden wij te weten waar wij vooruit moeten kijken, om te v or komewn dat Spike zal pijn lijden.

Toen Richie terugkeerde, vertelde hij mij dat de dierenarts dacht dat  Spike slechts een maand had om te leven.

Zijn raad was dat aangezien hij niet in pijn was en duidelijk nog geniet van het leven en zoveel koekjes mogelijk, hij dacht dat wij nog niets hoefden te doen                    

Maar zodra Spike niet zou eten/drinken en zich van de wereld terug trekt en  duidelijke in pijn is, zouden wij hem in laten slapen zodat  hij niet gaat lijden.

Afschuwelijk nieuws, helas geen verrassing maar een afschuwelijke bevestiging van het feit, dat wij  zullen snel afscheid moeten nemen van onze mooi en zeer energiek, speels en lieve hondje Spike.

Ben verbaasd hoe vrolijk en speels hij nog is ondanks dat hij zo ziek is en zo snel zoveel gewicht heeft verloren in de laatste paar weken is, het  zal zo moeilijk zijn om vaarwel van Spike te nemen.

Ik houd veel van hem, wij allebei, hij is een ongelooflijk lief en vriendelijke hond, nog steeds zo vrolijk en gelukkig ook nu waar hij zo zeer ziek is.

Ik heb veel gehuild tijden dat ik dit schrijf, kan het haast niet geloven dat dit gebeurt.

Voelt zo onwerkelijk, toen Richie het mij vertelde wanneer hij huis was, echt vreemd en totaal onwerkelijke gedachte dat onze kleine hond Spike zo  spoedig niet meer hier zou zijn.


Wij zullen hem zo zeer missen; het was een enorm voorrecht en een genoegen geweest om Spike bij ons te hebben sinds 2002.No comments: