Saturday, December 04, 2010

Onze Lieve Spike.

Er was meer sneeuw in de nacht en uiterst koud, zo koud dat Richie het raam snel moest sluiten vroeg vanochtend aangezien wij bevroren waren

En weer meer sneeuw vanmiddag, er was een sneeuwstorm voor iets meer dan 30 minuten, dat een dikke laag achterliet.
Di gebeurde net toen Richie de honden naar de honden wc naam; Marleen had grote pret in de sneeuw op de terug weg.

Richie is nu even weg met de honden zodat zij een beetje pret kunnen hebben in de sneeuw; het is reeds donker alsof het vroege ochtend was en niet de middag was.
Nadat Spike terug kwam is hij na de slaapkamer gekomen en keek mij heel lief aan, kan het haast niet geloven dat mijn kleiner schat spoedig dood zal zijn.

Bizarre concepten de dood, hij zal dood zijn maar wij zullen altijd  aan hem denken. en herrineringen aan hem hebben en zijn tijd hier met ons.

En met alle mensen die hier op bezoek kwamen en vrienden met Spike werden, in de loop van de 8 jaar dat wij hem huis brachten van het asiel in Den Bosch.

Hij had geen socialisatie aangezien hij in een diepe sloot als jong pup werd gedumpt, veel te vroeg weg bij zijn moeder en het nest.

Hij werd 2 x thuis genomen door mensen, die hem te druk vonden, een Jack Russell te druk, dat was hun verlies en  onze aanwinst.

En het was ons genoegen, om acht mooie jaren met Spike te hebben, die een goede loyale vriend en kleine kameraad was en een goed paklid en speelkameraad voor Marleen is geweest. 

No comments: