Monday, December 20, 2010

Winter Sprookjesland.

 
The Liver.

Arshile Gorky.


http://en.wikipedia.org/wiki/Arshile_Gorky

Wij leven in een  winter sprookjesland, in een bevroren sneeuwwereld; alles wordt vertraagd aangezien niemand zich snel op de ijzige oppervlakten kan bewegen.

Ik zag mensen de probeerden de weg op te fietsen, het zag eng uit en ik hoop dat er niet teveel ongelukken waren.

Richie heeft mij verteld van Marleen’s pret  buiten, zij houd van de sneeuw, en zij loopt blij en snel rond en af en toe rolde zij in de sneeuw.

Vandaag opnieuw opmerkend hoe stille Marleen is zonder Spike, wij gaan ons beste doen met haar te spelen en haar veel aandacht te geven.

Dat werk in zekere mate maar niet totaal aangezien wij geen honden zijn, zij mist duidelijk de interactie met Spike.

Zelfs is het eten niet zo veel pret op dit ogenblik voor Marleen; zij blaft niet meer wanneer Richie haar eten in haar kom zet en het voor haar neer  zet.

Zij speelde met speelgoed voor een tijdje, en tonde ons een wat een mooie hond zij is, wat goed was om te zien.

Ik hoop wij vinden een andere hond die net als Spike een nieuwe huis nodig heeft en een nieuwe leven, zoals wij Spikje gaven in 2002.

En wat wij ook Marleen gaven toen zij ons in 2005 kwam, toen was zij tweemaal zo zwaar en zwaar gedeprimeerd.

Zij had een nieuw huis nodig wegens een nieuwe baby met astma bij haar oud huis, plus zij kreeg niet genoeg tijd buiten.

Zij kwam bij ons met een mega fles shampoo, en veel borstels en kammen geschikt voor paarden niet honden, en niet één enkel stuk speelgoed.

Wij introduceerden haar aan speelgoed, hoe te te spelen, gaven haar een goede dieet en veel wandelingen dat haar spoedig hielp om tot bloei te komen


No comments: