Monday, September 05, 2011

Vooruitgang Is Geboekt,


Joan Erbe.
http://en.wikipedia.org/wiki/Joan_Erbe

Het, is een goede dag geweest vandaag, ik heb de idee dat er vooruitgang is geboekt, dat is een prettig gevoel, het zou een aardige verandering zijn.

Na een fijne douche heeft Richie mij in mijn rolstoel om 11 uur, klaar voor mijn afspraak met Ruud van Summit en Maurits, mijn ergotherapeut, van de Rehabilitatie kliniek, op e Overtoom, Amsterdam.

Wij belden Ruud om 12.45 toen er geen teken van hem was, het bleek hij had complicaties bij zijn eerder afspraak en hier zou zijn zodra hij kon.

Maurits was hier op tijd om 12 uur, droevig kon hij niet op Ruud wachten, wij bespraken verscheidene dingen, wat uiterst nuttig was.

Maurits maakte gelijk een afspraak met RDT Het Dorp voor een gadget dat op mijn rolstoel zou passen, dat het arm beweging zou ondersteunen, misschien helpt het om mezelf te voeden.

Hij verzond ook een e-mail naar Edith, die Annelies vervangt in WMO zaken, om haar te vragen om een afspraak met Permobile te organiseren, mijn rolstoelleverancier, om een andere manieren van besturing te onderzoeken.

Ruud kwam aan op het zelfde moment als Mathilde mijn prachtige fysiotherapeut, die  oefeningen met mij deed en mijn hals, schouders masseren terwijl Ruud zijn materiaal organiseerde.

Dan hielpen Mathilde en Richie Ruud bij het vormen van de kuip  rond om mij, dit duurde een uur, ik vond dat het mij veel beter steun gaf, ik kan rechtop zitten.

Fijn voor mij, heb ik niet meer kunnen doen sinds ik functionerende rompspieren in 2008 had, ik zal het moeilijk vinden om te wachten tot de nieuwe kuip is gemaakt.

Het kost 2 tot 3 weken tot het gemaakt is, zal Ruud proberen om het in twee weken gemaakt te krijgen, wat erg fijn zal zijn.


No comments: