Thursday, September 15, 2011

Een Mooie Zeer Warme September Dag,


Alfred Georges Regner

Mijn afspraak met de fysiotherapeut, vanmiddag, was niet gemakkelijk wegens de spasticiteit, en de ongelooflijke stijfheid in mijn rechte arm.

Op maandag kon ik mijn neus met mijn rechte arm nog raken, vandaag kon ik mijn hand amper naar mijn kin opheffen.

Niet aardig om dit te voelen en te ervaren, vanmiddag, ga ik proberen om mij  niet te laten verstoren; wat ik wel kan doen is vrolijk blijven en ben van plan om door te gaan met mijn arm oefeningen met de hulp van Richie.

Mjn nieuwe zorg is dat mijn linkerhand en voorarm ook nu stijver worden, op de plus kant, kan ik mijn linker arm nog bewegen en ik kan nog typen, hoewel het moeizaam is.

Zolang ik mijn blog kan schrijven, en e-mails kan schrijven en beantwoorden, lees kranten evenals surfen op het net en speel vrij cel en patience, ben ik gelukkig.

De software van Seetech zal me toestaan om alles te doen, dat ik wil doen, zodat ik mij verheug  om het voorstel te lezen van wat Herman voor mij aanvraagt.

Ik kan nauwelijks wachten om de software te krijgen en te beginnen om het te gebruiken om mijn blog te schrijven, het is goed om te weten dat er goede beschikbare software is wanneer mijn handen ophouden met functioneren.

Hopelijk zodra ik het voorstel lees en akkoord ga met wat Herman heeft voorgesteld, zal het niet te lang zijn te wachten, ik denk dat ik optimistisch blijf.

Vandaag is een mooie zeer warme  september dag, zonnig en droog, aardig voor vrienden die van hun vakantie in warmere plaatsen terugkeren.

Een fijne vaarwel aan de zomer vandaag, aangezien de weervoorspelling is voor hoge winden evenals heel wat regen.

Dat is het resultaat van het einde van een orkaan, jammer een zonnige herfst was aardig geweest, maar wie weet misschien krijgen wij nog mooie dagen.  

physiotherapist, Seetech, spastic arm, stiff and painful arms, stretching exercises

No comments: