Tuesday, September 13, 2011

Steun Is Essentiel Voor Iederen

 
Chagall's Parents.
Marc Chagall
http://en.wikipedia.org/wiki/Marc Chagall

Vandaag is niet de dag ik op hoopte, mijn hand/ arm functie is slecht, slechter dan ik dacht, veel slechter dan gisteren.


Ik gebruikte waardevolle energie om die berichten van een groep te bekijken op Face Book waaraan ik, zonder mijn toestemming was toegevoegd.

De vriend die mij in de groep  geplaatst had, heeft mijn naam verwijderde uit de lijst, zodra ik vroeg, van mensen die wilden toetreden, zodra ik vroeg.

Hij vertelde mij hij was geschokt dat het zo gegaan is, aangezien hij niet had gerealiseerd dat FB hun beleid had veranderd en niet meer  uitnodiging verzond, hoe typisch van hen.

De uitnodiging kon je goedkeuren of verwerpen; nu wordt je slechts geïnformeerde, één oplossing is om  naar de groepspagina kan gaan en je naam schrappen.  

Ik voelde mij veel beter toen het probleem was op gelost, ik hoopt dat de nieuwe FB steungroep het goed doet en iedereen geniet van de steun en de vriendschap.

Ik denk dat steungroepen uitstekend zijn, ik wilde enkel niet toetreden, ik ben gelukkig met mijn blog, die geeft mij de kans om mijn verhaal elke dag te vertellen.

Het helpt mij om alles te verwerken met wat is gebeurd, schrijven elke dag is goed, het tegenhoudt dat gedachten en emoties van binnen wordt gebotteld.

Mijn blog en andere bloggers voorzien mij van de beste vriendschap en steun, in feite voor mij is het de beste steungroep.

No comments: